FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL

Fanii Petrolului au ajuns la capătul răbdării: „Vom lua clubul înapoi din mâinile acestor afaceriști” + Reacția lui Viorel Moldovan după înfrângerea cu ASU Poli

Fanii lui Petrolul au răbufnit la adresa conducerii
Fanii lui Petrolul au răbufnit la adresa conducerii

Articol de - Publicat sambata, 21 noiembrie 2020 20:36 / Actualizat luni, 23 noiembrie 2020 16:29

Pasa proastă prin care trece Petrolul s-a prelungit astăzi, ploieștenii fiind învinși cu 1-0 de către ASU Poli Timișoara. La finalul partidei, suporterii echipei au răbufnit la adresa conducerii.

Rezultatele zilei din Liga 2 » Craiova nu iese din criză, Petrolul pierde cu ASU Poli! Clasamentul

Fanii din Peluza I „Ilie Oană” au postat un comunicat pe pagina oficială pe Facebook, în care solicită demisia întregii conduceri a clubului. Mai mult, îi atrag atenția lui Mădălin Mihailovici, CEO-ul firmei Veolia, care finanțează clubul ploieștean, „să înceteze cu minciunile și promisiunile”.

Comunicatul emis de fanii Petrolului: „Punem punct umilinței”

Am ajuns la capătul răbdării! Punem punct aici umilinței cu care este tratat clubul nostru drag! Nu mai acceptăm ca Petrolul Ploiești să fie folosit de un grup de interese și de personaje care au dovedit că nu au capacitatea să managerieze decât cluburi de fotbal care evoluează la nivelul Ligii a IVa.

Prin acest comunicat de presă, Peluza I Ilie Oană solicită public demisia întregii conduceri a Petrolului Ploiești. Totodată, îi solicităm domnului Mădălin Mihailovici, CEO Veolia, partenerul finanțator al clubului nostru, ca până la finalul acestui tur de campionat să înceteze cu minciunile și promisiunile și să accepte singura variantă pe care noi o agreăm: transformarea Petrolului într-un club profesionist de fotbal.

În cel mai scurt timp, noi, cei care am pus bazele asociației sportive care deține brand-ul „FC Petrolul Ploiești”, vom prezenta noua conducere a clubului pe care o agreăm și în care avem încredere că poate îndeplini obiectivele acestui an.

Partenerul finanțator are din acest moment două variante, fie va accepta propunerea noastră, fie îi solicităm să se retragă de la Petrolul Ploiești și să cedeze ACS Petrolul 52, așa cum noi, i-am cedat echipa și le-am acordat încrederea necesară în tot acest timp.

De altfel, solicităm ca împreună cu cei vinovați de acest dezastru să plece și toți jucătorii aduși pe comisioane frumoase. Petrolul e al nostru și așa va rămâne! Dacă nu veți înțelege acest lucru îl vom lua înapoi din mâinile acestor afacerişti cu orice preț și prin orice mijloace!

Ce a declarat Viorel Moldovan după ASU Poli - Petrolul

Petrolul a ajuns la a doua înfrângere consecutivă și la al treilea eșec în ultimele 5 meciuri, dar antrenorul Viorel Moldovan nu disperă. La finalul partidei de la Timișoara, acesta s-a declarat mulțumit de atitudinea elevilor săi.

„Am reacționat foarte bine după golul încasat, am dominat a doua repriză, am avut câteva situații de a înscrie, de a egala. Nu am reușit asta, dar trebuie să ne asumăm mai mult responsabilitatea în preajma careului advers, să șutăm mai mult la poartă. Nu am urmărit să o băgăm în poartă, cred că meritam mai mult de la acest joc, dar din păcate am pierdut.

Nu reușim să înscriem, poate e o lipsă de încredere. Ca atitudine, implicare, nu am ce să le reproșez băieților. Ne-am dorit să obținem un rezultat pozitiv aici la Timișoara în fața unei echipe solide, dar nu am fost capabili”, a declarat Moldovan la microfonul Digi Sport.

VIDEO. Suporterii ploieșteni au avut un dialog cu echipa la finalul meciului Petrolul - FC U Craiova 1948 0-1

Citește mai multe știri din Liga 2:

RAPID - U CLUJ 1-0. Mihai Iosif, o nouă declarație în stilu-i caracteristic: „«Trăiește clipa!», cum spunea Horațiu”

Fostul primar Dan Tudorache, despre situația de la Rapid: „Am auzit că sunt ceva probleme”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
959305824901118
Sergiu Costin  •  22 Noiembrie 2020, 09:54

Asa cum am mai spus nu odata, acest CEO Veolia (Medelin :)) si slugile lui infipte ca niste capuse in curtea stadionului (Dogaru) vor duce Petrolul la pierzanie ! Asa ca......Veolia dute, dute, lasa-ne !!!! P.S Va mai aduceti aminte de Luca si Bercea (???) ......eeeee, astia sunt mai rai si mai periculosi.

131668434566273
Razvan Mihailescu  •  22 Noiembrie 2020, 03:32

Ma prostalai de suporteri voi va lua ți de sponsor care da banu, și care baga milioane aiurea, el tot pierde, sponsoru joaca pe teren, dacă nu și alege oamenii și jucătorii bine asta i altceva, greșește pe banii lui. Aduce ți voi alt fraier sa bage bani și asta actual pleaca. Și la U cluj ii la fel, Bani arunca ți aiurea de primărie pe niște handicapați, dar aici măcar sunt bani publici

Vezi toate comentariile (2)
Comentează