FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA 1948

EXCLUSIV „Dumnezeu a făcut dreptate!” » Cine sunt considerați oamenii decisivi pentru revenirea lui FC U Craiova în Liga 1

Adrian Mititelu jr. are motive să zâmbească: FC U Craiova 1948 a revenit în Liga 1. FOTO: Gazeta Sporturilor +41   FOTO
Adrian Mititelu jr. are motive să zâmbească: FC U Craiova 1948 a revenit în Liga 1. FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 14 mai 2021 10:15 / Actualizat vineri, 14 mai 2021 11:19

FC U Craiova 1948 a promovat matematic în Liga 1, la capătul unui sezon controlat în totalitate de olteni. Antrenorul unei rivale din liga secundă a comentat astăzi performanța realizată de alb-albaștri.

În direct la GSP Live, Gabriel Manu (39 de ani), tehnicianul celor de la Metaloglobus, care a ratat la mustață prezența în play-off, a vorbit despre oamenii care au contribuit la promovarea oltenilor în prima ligă. Fostul secund al lui Reghecampf îi acordă credit lui Eugen Trică și laudă condițiile existente la clubul patronat de familia Mititelu.

Gabriel Manu: „S-a construit un climat profesionist”

„E o promovare așteptată, au condus aproape tot sezonul. Este o promovare care i se datorează în primul rând patronului Mititelu. Cred că Dumnezeu a făcut dreptate cu Eugen Trică, care a fost îndepărtat înainte de startul sezonului

Eugen a meritat să promoveze echipa, el a format-o. Înainte de Eugen Trică, eu cred că familia Mititelu a construit acolo un climat profesionist. Din câte știu, nu le-a lipsit absolut nimic. Au avut condiții apropiate de cele de Liga 1, transferurile au fost foarte bine gândite. Felicit Craiova, îl felicit pe Eugen Trică. Aștept momentul să- felicit și pe cei de la Rapid și pe Miță Iosif”, a declarat Gabriel Manu, la GSP Live. 

Gabriel Manu: „Două echipe din Craiova în Liga 1? Fotbalul are de câștigat!”

Fotbalul are de câștigat în momentul în care un oraș precum Craiova are două echipe în Liga 1. Cred că mai puțin important e cine e adevărata Craiova, mult mai important e să ne gândim că două echipe foarte bune ale Craiovei vor fi în prima ligă. Îmi place să cred că ambele echipe sunt profesioniste și ambele vor încerca să se bată an de an la campioant. Vom avea o Liga 1 foarte interesantă”, a mai spus Gabi Manu. 

DEZBATEREA ZILEI, 6 mai 2021 » Oltenia va avea două echipe în Liga 1 - cu cine vor ține microbiștii? Cu CS Universitatea Craiova sau cu FC U Craiova 1948?
Dezbaterea zilei
DEZBATEREA ZILEI, 6 mai 2021 » Oltenia va avea două echipe în Liga 1 - cu cine vor ține microbiștii? Cu CS Universitatea Craiova sau cu FC U Craiova 1948?

În meciul cu Craiova (n.r - 0-1), am avut două penalty-uri clare refuzate în prima repriză. Am fost conduși din minutul 4, dar cred că puteam câștiga lejer meciul respectiv. Nu spun că au fost arbitraje cu intenție. Nu i-am simțit pe cei de la Craiova ajutați de arbitri, dar, în meciul cu Metaloglobus, greșelile făcute de abitru m-au dezavantajat pe mine - Gabriel Manu, antrenor Metaloglobus

FOTO FC U Craiova - imagini de la sărbătoarea promovării

FOTO: Vlad Nedelea
Captură facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL
Captură facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL
Captură facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL
Captură facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL
+37 FOTO

Mircea Bornescu: „Suntem în primele 3 echipe din Liga 1”

Mircea Bornescu (40 de ani), team managerul de la FC U Craiova, a fost invitat recent la GSP Live, unde a vorbit și despre situația financiară a clubului. 

„Suntem între primele 3 din Liga 1, din punctul de vedere al situației financiare. Primele și salariile sunt la zi, toate plățile către furnizori sunt la zi, stăm la cele mai bune hoteluri tot timpul, plecăm cu două zile înainte la fiecare meci, deci jucătorii au cele mai bune condiții pentru a face performanță și ar promova în Liga 1. Avem un buget nelimitat. Așa e în momentul de față, nu știu ce se va întâmpla mai târziu. Avem disponibil tot ceea ce necesită jucătorii, absolut orice”, a declarat Bornescu la GSP Live.

Citește și alte știri despre FC U Craiova 1948: 

VIDEO Adrian Mititelu Jr., prima reacție după promovare: „CS U, nici nu știi cât de mică începi să fii!”

Daniel Stanciu anunță nașterea unui nou colos în Liga 1: „Sunt capabili să aducă jucători pe salarii cu mult peste CS Universitatea Craiova”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
ge0x
ge0x  •  16 Mai 2021, 22:39
Postat de sdaniel1972 pe 14 Mai 2021, 16:05

Cine sa intors? Cine i fcu1948? Nu stiu istoricul ei, fiindca nu exista...

Adevărații olteni! FCU o sa va dea clasă. Se simte ca csu nu e Craiova, d'aici din București.

george_br
george_br  •  14 Mai 2021, 20:20
Postat de iosif_ pe 14 Mai 2021, 11:39

Sandu și Corleone au inventat Craiolguța și au înscris-o direct în liga 2, ca s-o promoveze repede și să șteargă urmele fărădelegilor comise

Scurt, clar si concis!

1948
1948  •  14 Mai 2021, 16:39
Postat de sdaniel1972 pe 14 Mai 2021, 16:05

Cine sa intors? Cine i fcu1948? Nu stiu istoricul ei, fiindca nu exista...

stresul dauneaza sanatatii. Lasa ca trece, nu mai fi suparat

Vezi toate comentariile (9)
Comentează