FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Promovarea ar schimba soarta Rapidului! Un nou grup de oameni de afaceri dorește preluarea clubuluI! Ce antrenor i-ar lua locul lui Dan Alexa

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 aprilie 2016 18:55

Rapid e principala favorită la promovare în Liga a 2-a. Giuleștenii au 3 puncte peste Dunărea Călărași, iar dacă vor reveni în Liga 1, atunci situația s-ar putea schimba.

Formația vișinie trebuie să facă rost de 4 milioane de euro pentru a nu ajunge în faliment. Clubul este în insolvență și doar promovarea i-ar putea salva în acest moment pe giuleșteni.

ProTV anunță că formația din Grant ar putea schimba din nou patronul dacă va promova.

Sursa citată anunță că un grup de oameni de afaceri din București și Pitești, care activează în industria hotelieră și turism, ar vrea să preia pachetul majoritar de acțiuni dacă echipa va fi în Liga 1.

Se pare că în spatele acestei mutări stă chiar Dinu Gheorghe, care vrea să îl readucă pe Răzvan Lucescu pe banca Rapidului. Va fi însă greu după ce acesta doar ce și-a prelungit contractul cu Xanthi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
847153178690789
Ticu Troya  •  23 Aprilie 2016, 07:31
Postat de dinarad pe 22 Aprilie 2016, 21:07

Pe Răzvan Lucescu? Să-l aducă pe MIRCEA Lucescu dacă vor să aducă Rapidul unde merită , adică în primele TREI echipe din România. Oricum mult succes Rapidului.Rapidul cu tradiția , istoria , suporterii ei nemaipomeniți nu are ce căuta în Liga II. Sper din toată inima să ne întîlnim în Liga I. Oamenii au nevoie de Rapid , UTA , U Cluj , Timișoara și Craiova (cele adevărate) , nu de Voluntari , Viitorul , Chiajna , Botoșani și alte echipe sătești fără suporteri , fără istorie , performanțe sau tradiție , dar ajutate de primăria Comunală. Păi NU ESTE OK. Este un din motivele din care lumea nu mai este aăa de interesată de fotbal... nu se mai duce pe stadioane... NASOL.

Ai perfecta dreptate , totusi parca nu i-asi baga pe Botosani in aceeasi oala , ca din cate stiu au patron , dar poate ma insel !

847153178690789
Ticu Troya  •  23 Aprilie 2016, 07:29
Postat de mecarm pe 22 Aprilie 2016, 23:51

Cei 3 parteneri sunt Dorin Cioaba,Nutu Camataru si Bercea Mondialu.

Problema cea mai mare , ca toti cei mentionati de tine , sunt mari suporteri ***-isti !! Nu cred ca-i lasa inima !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mecarm
mecarm  •  22 Aprilie 2016, 23:51

Cei 3 parteneri sunt Dorin Cioaba,Nutu Camataru si Bercea Mondialu.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close