FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - ASU POLI 1-0

RAPID - ASU POLI 1-0 // Daniel Pancu, declarații agresive: „Nu mă ocup cu creșterea ierbii, dar vreau un gazon mai bun!” + a promis că duce echipa în cupele europene

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 august 2019 20:19

Daniel Pancu (42 de ani), antrenorul Rapidului, nu a fost deloc liniștit la finalul meciului cu ASU Poli, câștigat cu 1-0. Folosind un ton ridicat, tehnicianul giuleștenilor s-a plâns de starea gazonului și a promis apoi că va duce echipa în cupele europene. 

„A fost un joc care s-a jucat la o singură poartă Am avut 5 absenți, dar meciul s-a jucat într-o singură direcție. Câștigam jocul și în opt oameni! Adversarul n-a ieșit din careu. 

Jucătorii au forță și trebuie să se obișnuiască cu ce înseamnă Rapidul. Dacă ni se oferă un gazon pe măsură, poate o să jucăm un fotbal și mai plăcut. Eu nu mă ocup cu creșterea ierbii, dar o echipă bună are nevoie de un gazon bun

Am jucat execrabil la Turnu Măgurele, puteam să pierdem cu 0-7. Azi merităm să câștigăm. Eu voi fi mereu în momentele grele aici, în față. Sunt aici pe termen foarte lung, voi lăsa acest Rapid în cupele europene. Mai aștept jucători, îi aștept de două luni și vor mai veni cu siguranță”, a declarat Daniel Pancu, la TV Telekom Sport. 

Vezi AICI cronica partidei Rapid - ASU Poli 1-0!

GALERIE FOTO Ca în vremurile bune! „Frații” de la Rapid și Poli, atmosferă incendiară în „Regie”! Scenografia spectaculoasă afișată la start

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  25 August 2019, 14:15

Rapid nu intra in Liga 1 decat atunci cand va fi de 18 echipe ! Faceti lobby pentru 18 echipe in Liga 1 ! Felicitari POli !

10156013562479806
Oprisan Niculae  •  25 August 2019, 10:14

Cred ca Pancu e mai optimist decat trebuie.Ca sa lase Rapidul in cupele europene trebuie sa fie antrenorul lor mult timp , foarte mult timp.Si nici atunci nu e sigur.Promovarea in prima liga si apoi clasarea in primele locuri sau castigarea cupei Romaniei nu e o treaba chiar simpla.

legendavisinie
legendavisinie  •  24 August 2019, 20:35

Stadionul aproape plin, galerii frumoase, spectacol.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează