FOTBAL  »  LIGA 2  »  PLAY-OFF

FOTO Mihai Iosif, eliminat după o fază hilară! Dan Alexa a început să râdă de el

Rapid a învins-o pe ASU Poli, scor 1-0, în runda a 8-a a play-off-ului din Liga 2. Mihai Iosif, 46 de ani, antrenorul giuleștenilor, a oferit faza finalului de meci.
Rapid a învins-o pe ASU Poli, scor 1-0, în runda a 8-a a play-off-ului din Liga 2. Mihai Iosif, 46 de ani, antrenorul giuleștenilor, a oferit faza finalului de meci.

Articol de GSP - Publicat joi, 13 mai 2021 22:45 / Actualizat joi, 13 mai 2021 22:47

Rapid a învins-o pe ASU Poli, scor 1-0, în runda a 8-a a play-off-ului din Liga 2. Mihai Iosif, 46 de ani, antrenorul giuleștenilor, a oferit faza finalului de meci.

Programul complet al play-off-ului din Liga 2

Antrenorul alb-vișiniilor a încercat, prin săritură, să blocheze un jucător al timișorenilor care încerca să repună de la margine ('82). Evident, „centralul” întâlnirii, Ion Coza, l-a eliminat imediat pe Mihai Iosif. Acesta a văzut ultimele minute ale partidei din tribune.

Dan Alexa, tehnicianul lui ASU, s-a amuzat copios de gestul omologului său.

Mihai Iosif, după Rapid - ASU Poli 1-0: „M-am ridicat pe vârfuri”

„Este prematur să sărbătorim. Ne bucurăm, dar nu sărbătorim. A fost o tensiune enormă, un joc foarte greu. A durat o veșnicie! Presiunea și-a pus amprenta asupra noastră. Cred că am dominat partida cap-coadă. Per total, victoria e meritată. 

N-am discutat manieraa de arbitraj nici la Călărași, meci după care cred că Pușcaș are mâna în gips (n.r. jucătorul Dunării a comis de două ori henț în careu). 

N-am sărit la faza la care am fost eliminat, că nu mai pot. Doar m-am ridicat pe vârfuri. Din instinctul. Am vrut să-mi apăr cum am putut echipa. Am sărit în spațiul destinat antrenorului. A fost o reacție de impuls. Dar, dacă ăsta e regulamentul, îl respect. Se vede mai bine meciul din tribune oricum”, a declarat Iosif la Telekom Sport.

Mihai Iosif, eliminat după o fază hilară! Dan Alexa a început să râdă de el
Mihai Iosif, protestând după decizia lui Coza

FC U Craiova a promovat matematic în Liga 1

FC U Craiova și-a asigurat după egalul cu Csikszereda (0-0) promovarea matematică în Liga 1. U Craiova are 50 de puncte, cu două partide rămase de jucat. CS Mioveni, aflată pe 3, loc de baraj, are 6 lungimi în minus față de alb-albaștri. Astfel, diferența dintre cele două echipe nu poate fi redusă decât până la egalitate. În acest scenariu, Craiova beneficiază de avantajul rezultatelor directe.

Citește mai multe știri din Liga 2:

FC U Craiova în Liga 1 » Eugen Trică, obiectiv măreț pentru sezonul următor: „Da, încă din primul an!”

Adrian Mititelu Jr., prima reacție după promovare: „CS U, nici nu știi cât de mică începi să fii!”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
argus
argus  •  14 Mai 2021, 16:41

Ca s-a"...ridicat pe vârfuri” s-au a "sarit la cap", scopul a fost sa blocheze un jucător al timișorenilor, dl Iosif dovedind ca nu are nimic in comun cu notiunea de fair play. Dar dl Iosif, mai are o problema, in "dragostea" neconditionata fata de Ionita! Ionita, cel care nu se mai "lipeste" de gol (transferat de la UTA, desi nu marcase nici un gol!) este nelipsit in inlocuirile facute de dl Iosif! Acelasi "fix" il are cu Hlistei, un fel de "moneda de schimb" cu Ionita! Si nu numai! Cred ca trebuie sa i se dea "cezarului" Iosif, ce-i al lui, meritul de a duce echipa pe loc de promovare directa! Dar, realisti fiind, Rapid risca cu el pe banca! Cred ca isi merita locul ca secund. Intrebare-i cin' sa fie principalul? Cred ca dl Nicolae poate sa gaseasca raspunsul potrivit. Oare, ce mai face Constantin Schumacher, cel promovat echipa in liga 2-a, dupa care a fost "matrasit" de Pancu?

662835230489631
Adi Munteanu  •  14 Mai 2021, 07:54

În tensiunea meciului mai faci și astfel de gesturi. Poate cartonaș galben era suficient.

paolo11
paolo11  •  14 Mai 2021, 06:03

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează