FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

E sigur! Rapid i-a decis soarta lui Dan Alexa + galeria s-a ridicat împotriva conducerii

Rapid l-a demis pe Dan Alexa
Rapid l-a demis pe Dan Alexa

Articol de , , - Publicat joi, 06 august 2020 22:34 / Actualizat joi, 06 august 2020 22:42

Rapid l-a demis pe Dan Alexa, antrenorul care a ratat promovarea și a încheiat play-off-ul pe ultimul loc. Giuleștenii, ca și ploieștenii, l-ar fi vrut pe Edward Iordănescu, dar șansele să-l aducă sunt minime

Rapid a avut un play-off dezastruos, a bătut-o doar pe UTA, 2-1 la Arad, și a terminat turneul pe poziția a șasea, ultima. Prima consecință o constituie demiterea antrenorului Dan Alexa.

RAPID. Edi Iordănescu e prea greu de adus

Tehnicianului îi expira, oricum, contractul după sezonul acesta, deci el nu e greu de dat afară. Alexa a preluat echipa după înlocuirea lui Daniel Pancu, chiar înaintea pandemiei, și a condus echipa doar în play-off. Antrenorul în vârstă de 40 de ani fusese angajat grație CV-ului cu trei promovări la activ, dar nu a repetat rezultatele foarte bune.

El a urcat în primul eșalon cu Rapid, cu Dunărea Călărași și cu Poli Timișoara. Episodul pe care l-a petrecut acum la cârma giuleștenilor s-a transformat într-un eșec pe care Dan și l-a asumat după remiza din ultima etapă, 1-1 cu Turris Turnu Măgurele. Vișiniii au egalat în ultima fază și au anulat astfel promovarea adversarilor, au trimis-o pe FC Argeș direct în prima ligă.

Pentru înlocuirea lui Alexa, Rapid a negociat cu Edi Iordănescu, un tehnician pe care l-a mai abordat și Petrolul. Edward nu dorește să coboare în liga a doua, deci șansele sunt foarte mici pentru ambele cluburi.

Galeria îi urăște pe toți

Iordănescu ar fi putut merge la Ploiești dacă „lupii galbeni" ar fi promovat. Să meargă în „B" nu i se pare potrivit. În afara antrenorului, la Rapid trebuie să fie lămurite și posturile din conducerea executivă. 

Enervați de ratarea promovării, suporterii au cerut să plece Ovidiu Burcă și Andrei Nicolescu, șefii executivi. Șansele să apară modificări spectaculoase în organigramă sunt mici, mai degrabă vișiniii vor căuta doar un alt antrenor în locul lui Alexa.

La Rapid trebuie să fie dată o bombă, să dispară toți și să repornească de la zero! Nu ai cum să participi în play-off și să termini pe locul al șaselea din șase! Nu se poate așa ceva!

Marius Șumudică

VIDEO Vali Negru a vorbit despre atitudinea Rapidului pe teren: „Promovarea a fost pierdută înainte de acest play-off”

Citește mai multe știri despre Rapid:

Rapid atacă soluția de urgență a FRF: „Ne dezavantajează clar!”

Daniel Pancu, acuze grave: „E un ciorditor! Dacă ne prindea cu cardurile la bancomat, rămâneam fără bani!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (42)
romeverest
romeverest  •  07 August 2020, 17:38

Rapidistii au suparat-o rau pe sotia-impresar !! Cum sa-i dea afara febletea de la Rapid ??

amicu
amicu  •  07 August 2020, 08:36
Postat de emil1986 pe 07 August 2020, 08:09

De noua Steaua la care faci referire, da este infiintata de MAPN, ca pe vremea bolsevicilor, acum doar 3 ani. FCSB, fosta ASA Bucuresti, CSCA, CCA, Steaua, este infiintata in iunie 1947, avand continuitatea echipei infiintate acum 73 de ani, dovada fiind ca UEFA recunoste aceasta echipa ca fiind continuitoarea echipei infiintate in '47.

fscb fosta nimic, zero barat, este finantata de un patron care a avut probleme grave cu justitia, tocmai ca frauda statul. Deci, sunt bani publici?

amicu
amicu  •  07 August 2020, 08:35
Postat de flick2020 pe 07 August 2020, 08:26

Gargara ieftina. Pana acum o tot dadeati cu justitia...na ca *** justitia !

unii au decizii definitive ...

Vezi toate comentariile (42)
Comentează