LIGA 2  ·  RAPID - PETROLUL 1-0

RAPID - PETROLUL 1-0 // VIDEO Pancu, nemulțumit după victorie: „Unii elevi de-ai mei nu pot rezista presiunii! Parcă am fost parașutați în teren”

Miercuri, 16 Octombrie

Daniel Pancu, antrenorul Rapidului, s-a arătat nemulțumit de prima repriză a meciului câștigat cu Petrolul, scor 1-0, însă își laudă elevii pentru partea secundă. Tehnicianul surprinde și spune că mai mulți jucători de-ai săi nu se pot concentra când publicul creează presiune.

„Sunt 3 puncte uriașe pentru că vin împotriva unei echipe care trage la promovare. E echipa cu cel mai bun lot din Liga 2. În prima repriză am arătat ca o echipă de nu știu unde aterizată. Zici că eram parașutați pe un teren de fotbal. Am fost lipsiți de ritm în prima parte. Știam foarte bine cum joacă Petrolul. 

Ne-am pregătit foarte bine pentru baloanele centrate de pe margine. Eram sigur că Petrolul va cădea fizic în repriza secundă. În partea a doua ne-am creat câteva ocazii, s-a văzut o schimbare față de prima repriză. Dintr-o fază fixă am decis un derby. E foarte important pentru că venim după o pauză de 17 zile în care n-am jucat deloc. Jocul a arătat urât din ambele părți, dar în tribune a fost fantastic”, a spus Pancu.

„Unii jucători nu pot rezista presiunii fanilor”

Pancu a vorbit și despre presiune exercitată de cei 9.000 de suporteri prezenți în această după amiază în Regie și spune că unii elevi de-ai săi nu se pot ridica la nivelul galeriei

„Mie mi se pare că unii sunt depășiți de miza asta. Nu-i mai recunosc. Știu ce jucători am la dispoziție. I-am văzut în cantonament și joacă extraordinar fără presiunea publicului. Sper să reglăm toate aceste probleme”.

VIDEO / Atmosfera creată de suporterii giuleștenilor și ai Petrolului

Vezi și:

RAPID - PETROLUL // VIDEO+FOTO Atmosferă senzațională în „Regie”, la Rapid - Petrolul!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Nume surpriză pe lista jurnaliștilor care vor putea să-i pună întrebări președintelui Klaus Iohannis, la dezbatere

Libertatea

Comentarii (1)

deusdat  •  16 Octombrie 2019, 19:40

Lasă că nu joacă mult mai grozav nici afară. Trebuie mai multă organizare și unul sau doi mijlocași creativi de genul lui Cârstocea, Alami, Drăghiceanu.

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, Cupa Davis

Argentina - Chile

Telekom 3, Look Plus
15:00 Curling

Campionatul European: Helsingborg

Eurosport
19:30 Fotbal, Preliminarii Euro 2021

Irlanda de Nord U21 - România U21

Pro X
19:30 Tenis, Cupa Davis

Spania - Rusia

Telekom 3, Look Plus
Program TV complet

Liga 1