LIGA 2  ·  LIGA 2

RAPID // VIDEO Mutarea iernii la Rapid! Daniel Pancu a detaliat discuţiile pentru transferul lui Alexandru Ioniţă

Marti, 14 Ianuarie

După Valentin Alexandru, Rapid l-ar putea aduce şi pe Alex Ioniţă. Transferul acestuia de la Craiova la Rapid depinde de mai multe detalii, inclusiv de dorinţa fotbalistului care a venit în Bănie din Gruia.

"La Alex Ioniţă cred că e mai complicată situaţia, pentru că sunt cerinţe financiare pe care Rapid din Liga a 2-a nu le poate onora în acest moment, din câte ştiu eu, mai multe detalii vă poate da conducerea. E un jucător pe care mi-l doresc foarte mult dar în acelaşi timp câteva zile mai are la dispoziţie dacă poate să rezolve această situaţie, dacă nu, va trebui să ne reorientăm", a spus Pancu.

Daniel Pancu îi vrea pe Alexandru Ioniță și Cristi Săpunaru

Până ca Ioniță să se întoarcă acasă a semnat Valentin Alexandru. Killer-ul Dunării Călărași, ultima dată la Gloria Buzău.

"Pe lângă venirea lui Vali Alexandru, tipul de atacant pe care eu mi-l doream foarte mult şi unde cred eu că am suferit, vor mai veni doi jucători probabil, de acelaşi calibru, de aceeaşi valoare, jucători care să fie certitudini, jucători de care suntem siguri că randamentul lor va fi unul ridicat. Sunt convins că el se va adapta foarte repede pentru că e un jucător care a marcat foarte multe goluri la Liga a 2-a, cunoaşte foarte bine competiţia", a mai declarat antrenorul.

Nu renunță la idolul din Giulești!

La reunirea lotului rapidist, Daniel Pancu a vorbit şi despre posibilitatea venirii lui Săpunaru la echipa din Liga a 2-a. Chiar dacă recunoaşte că nu a vorbit cu fostul internaţional român, tehnicianul este conştient de cât de importantă ar fi aducerea unui asemenea fotbalist.

"De Cristi nu mai spun, ştiu că a primit şi un mesaj din partea clubului, ar fi ceva fantastic , de-a dreptul fantastic, nu ştiu care mai sunt planurile lui, eu nu am mai vorbit de ceva vreme cu el. Vă daţi seama că ar reprezenta o adevărată lovitură, în primul rând sportiv, după care nu mai spun din punct de vedere al suporterilor", a spus Pancu.

Rapid va sta în București până pe 26 ianuarie, când este programată plecarea spre cantonamentul din Antalya, acolo unde echipa va sta până pe 6 februarie. Acolo vor juca cu ȚSKA Sofia și U Craiova 1948.Reacția lui Brad Pitt când și-a văzut fosta soție pe un ecran TV. Înregistrarea face înconjurul lumii

Libertatea

Comentarii (3)

maccarone707  •  14 Ianuarie 2020, 17:44
Postat de vlad.dracul pe 14 Ianuarie 2020, 15:56

Se întoarce *** la cuib? :-D

te intorci tu de unde ai iesit, fecesebist gretos

kingdon  •  14 Ianuarie 2020, 15:59

Wow!!! Mutarea iernii ???????????? , asta s a lasat de mult!!

vlad.dracul  •  14 Ianuarie 2020, 15:56

Se întoarce *** la cuib? :-D

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
10:15 Tenis

Australian Open

Eurosport, Eurosport 2
13:00 Fotbal, Cupa Turciei

Kirklarelispor - Bașakșehir

Look Plus
17:00 Handbal M, CE 2020

Portugalia - Slovenia

Digi 2, Look Plus
19:15 Handbal M, CE 2020

Norvegia - Islanda

Digi 2, Look Sport
19:30 Fotbal, Turcia

Fenerbahce - Kayseri

Look Plus
21:30 Handbal M, CE 2020

Ungaria - Suedia

Digi 2, Look Sport
21:45 Fotbal, Cupa Italiei

Napoli - Lazio

Look Plus
22:15 Fotbal, Premier League

Chelsea - Arsenal

Eurosport
Program TV complet

Liga 1