FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Răzvan Raț, președinte la Rapid? Detalii de culise despre discuțiile cu Victor Angelescu: „Sunt șanse”

Răzvan Raț ar putea deveni noul președinte de la Rapid
Răzvan Raț ar putea deveni noul președinte de la Rapid

Articol de GSP - Publicat marti, 29 septembrie 2020 16:58 / Actualizat marti, 29 septembrie 2020 17:09

Fostul fotbalist Răzvan Raț (39 de ani), fundaș stânga la Rapid București în primii ani ai carierei, ar putea prelua funcția de președinte al clubului giuleștean.

Postul de președinte de la Rapid este vacant după plecarea lui Ovidiu Burcă, iar alb-vișiniii sunt în căutarea unei persoane care să ocupe această funcție. Alesul ar putea fi Răzvan Raț, care a dezvăluit că poartă discuții în acest sens cu Victor Angelescu, principalul acționar de la Rapid.

„Discutăm, vom vedea. La momentul ăsta am reluat legăturile, pentru că le pierduserăm puțin. Da, sunt șanse, aș vrea să încep o carieră în sensul ăsta, să ajut Rapidul, dar numai în anumite condiții. Le discut împreună cu Victor Angelescu, nu cred că are rost să le spun la televizor, dar sunt lucruri care trebuie puse la punct la Rapid. Eu cred că se pot face, vom vedea cum se vor finaliza discuțiile”, a declarat Raț în cadrul emisiunii „Liga Digisport”.

Răzvan a adăugat faptul că nu este interesat de partea financiară, pentru că acceptarea ofertei de la Rapid nu l-ar îmbogăți oricum.

Raț, propus la Rapid în direct la TV

La începutul lunii august, Vivi Răchită, fost jucător la Steaua sau Petrolul Ploiești și un apropiat al lui Victor Angelescu, acționarul majoritar al Rapidului, a participat la o emisiune televizată la care a mai luat parte și Răzvan Raț.

În cadrul emisiunii, Raț a fost propus de Răchită pentru funcția de președinte al clubului. „Nu spun că nu sună bine, dar nu acum. La un moment dat, trebuie să mă întorc în fotbal. După ce mi-am încheiat cu cariera de profesionist, nu m-am întors cu adevărat. Trebuie să încep de undeva. Nu ascund faptul că Rapid e echipa mea de suflet”, mărturisea Răzvan, la acel moment.

Rapid București a fost primul club la care Raț a evoluat în cariera de seniori. Fostul fundaș a fost legitimat la giuleșteni între 1997 și 2003, înainte de a ajunge la Shakhtar Donetsk.

VIDEO. Victor Angelescu: ”Am încercat să-l aduc pe Daniel Niculae președinte”

Mai multe știri din Liga 2:

VIDEO Cătălin Hlistei a fost audiat la ANAD! Detalii despre cazul de dopaj de la Rapid: „El poate să joace! Nu vorbim de o substanță interzisă”

FOTO Au uitat de protocol: zeci de oameni în tribune la Comuna Recea - Rapid! Înghesuială și la gardul stadionului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
485809194904413
Costel Tudor  •  29 Septembrie 2020, 22:26

Pt. funcția de președinte ar însemna sa poarte o pălărie prea mare , mult prea mare . Rapid are nevoie de un profesionist cu experiența !

485809194904413
Costel Tudor  •  29 Septembrie 2020, 17:38

Toată stima pt. fotbalistul Rat , dar funcția de președinte NU

Vezi toate comentariile (2)
Comentează