FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

„Să-și vadă de antrenorat!” » Zăvăleanu își arată colții, după ce Becali le-a dat lecții dinamoviștilor: „El e experimentat în insolvențe”

Răzvan Zăvăleanu, în stânga. Gigi Becali, în dreapta
Răzvan Zăvăleanu, în stânga. Gigi Becali, în dreapta

Articol de - Publicat miercuri, 01 februarie 2023 20:50 / Actualizat miercuri, 01 februarie 2023 21:06

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, i-a răspuns lui Gigi Becali, patronul de la FCSB, care i-a „învățat” astăzi pe alb-roșii cum să evite falimentul.

Gigi Becali i-a îndrumat astăzi, de la distanță, pe diriguitorii de la Dinamo, astfel încât aceștia să scape clubul alb-roșu de faliment.

În cadrul intervenției, Becali a făcut o trimitere și la Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, despre care a spus că „are interese”.

La câteva ore distanță, a venit răspunsul lui Zăvăleanu, care nu l-a menajat pe Becali, referindu-se la faptul că Becali decide la FCSB peste capul antrenorilor și la una dintre firmele lui Becali care au dat faliment, Avicola Iași.

Reacția lui Bratu când a auzit ce pregătește galeria lui FCU Craiova în Giulești: „Va fi ca la Rovine!”
FCU CRAIOVA
Reacția lui Bratu când a auzit ce pregătește galeria lui FCU Craiova în Giulești: „Va fi ca la Rovine!”

Răzvan Zăvăleanu îi răspunde tăios lui Gigi Becali: „Să-și vadă de antrenorat”

„Eu sunt pentru specializare și cred că fiecare ar trebui să-și vadă de treabă. Noi de insolvență, domnul Becali de antrenorat și să încercăm să nu ne mai băgăm peste ce face fiecare, pentru că intrăm pe un tărâm inapt.

Bine, dumnealui are o experiență vastă cu insolvență, că n-am văzut multe societăți precum Avicola Iași care să fie de 13 ani în insolvență. Dar mă întreb de ce nu o fi aplicat acolo soluția pe care ne-a dat nouă, pentru că am observat că a intrat în faliment societatea respectivă.

Așa, pur teoretic, soluția ar fi extraordinară, dar domnul Becali ar trebui să se înscrie în DDB și să aducă banii necesari. Să vorbim despre sute de mii de euro de aruncat în stânga și dreapta e ușor, mai greu e să facem rost de ei. Soluția de a plăti este binevenită, cu condiția de a avea banii respectivi.

Ar trebui să vină cu niște bani, să-i dea DDB-ului. Să faci politica DDB-ului de la distanță e ușor, dar oamenii ăștia care sunt în DDB și pun ultimii bani din familie nu sunt în măsură să pună sute de mii de euro sau milioane pentru a acoperi datoriile”, a punctat Zăvăleanu la emisiunea „Fotbal Club”, de pe DigiSport.

Răzvan Zăvăleanu: „Soluția, găsirea unui investitor”

„Soluția este aceeași ca întotdeauna de la debutul acestei proceduri, găsirea unui investitor care are o activitate ce-i aduce bani în mod constant, pentru a-și permite să suporte cheltuielile zilnice ale unei asemenea companii”, a adăugat Zăvăleanu, care le-a dat asigurări fanilor:

„Nu putem vorbi despre colaps. Orice companie aflată în insolvență este cu Sabia lui Damocles deasupra capului, dar nu este cazul pentru Dinamo atât timp cât suporterii fac în continuare eforturi majore și susțin tot ceea ce înseamnă activitatea echipei”.

VIDEO: ce a spus Gigi Becali despre Dinamo

„Sunt niște creditori la masa credală. DDB trebuie să ia creditorii și să-i întrebe: «Cât ai, bă, de luat? 300.000? Îți dau 100.000. Cât ai de luat, 400.000? Îți dau 100.000, că oricum pierzi banii de tot dacă intru în faliment!». Așa am procedat și eu cu unele societăți.

Dacă DDB procedează așa, devine creditor majoritar la masa credală, șterge datoriile prin vot și cu asta basta. Dacă nu faci așa, intri în faliment, o iei de la 0, dar rămâi cu datoriile vechi, pentru că UEFA te recunoaște ca fostul club. DDB, cumpărați creanțele cu câteva sute de mii de euro, ștergeți datoriile și gata.

Dacă cei din DDB nu fac așa acum, vor fi praf! Vai de capul lor! Nu-i învață nimeni. Zăvăleanu și Badea știu asta, dar ei au interese. Treaba e că după ce ștergi datoriile, trebuie să ai bani să ții echipa. De unde?”, a precizat astăzi Gigi Becali.

Mai multe știri de actualitate:

Mititelu anunță două transferuri la FCU: „La fel de bun ca Bauza!”

Verdict în cazurile lui Hanca și Vînă, care cer 7,5 milioane de euro de la CSU Craiova!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
istet10
istet10  •  02 Februarie 2023, 14:18

DDB este principalul creditor daca nu ma insel. Asadar, daca renunta la datorie Dinamo ar avea automat un nivel de indatorare mult mai mic. Si poate ca ar putea duce si negocieri de genul celor propuse de Becali. De ce nu renunta DDB la datorie? Un prostalu spunea ca nu e posibil fiindca asa ar pierde sansa ca pe viitor DDB sa aiba un cuvant de spus in administrarea societatii. O prostie fara seaman, caci nici un viitor actionar majoritar nu vrea tovarasie cu suporterii. Ce se intampla la faliment? Principalii credotori impart ce ramane de impartit. Ce ar fi cel mai insemnata lucru? Saftica !!!! Cine s-ar vedea stapan pe teren? PCH !!!!!! E, are oare cineva interes sa salveze pe Dinamo? Vorbesc de cei cu putere de decizie, nu de suporterii naivi.

ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  02 Februarie 2023, 11:10

Dar mă întreb de ce nu o fi aplicat acolo soluția pe care ne-a dat nouă, !! Iti raspund eu la aceasta intrebare ....acea avicola a fost cumparata cu fonduri europene si bagata in faliment nu insolventa !! Așa s-a vrut de afara ...sa nu mai producem nimic in tara ....AICI NU ESTE VINA LUI BECALI !! SUNTEM PIATA DE DESFACERE A GUNOAIELOR DIN EIROPA !!

ali.bec
ali.bec  •  02 Februarie 2023, 08:29
Postat de dobrin pe 01 Februarie 2023, 22:40

O fi Avicola Iași de 13 ani în insolvență, dar totuși l-a produs pe Octavian Popescu :))))))))))))))))))))

ROFLMAO

Vezi toate comentariile (14)
Comentează