FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV Prima reacție al noului grup socios de la Dinamo: „Vrem să salvăm ce mai putem din echipă”+„Ne-a deranjat declarația lui Burcă”

Foto: Suporteri Dinamo
Foto: Suporteri Dinamo

Articol de - Publicat luni, 06 februarie 2023 13:45 / Actualizat luni, 06 februarie 2023 15:34

O nouă organziație și-a făcut apariția pentru a o sprijini financiar pe Dinamo în următoarea perioadă. Ideea Dinamo Socios a început acum 10 luni avându-l ca inițiator pe Dragoș Sterpu ex-președinte DDB Spania. Într-un dialog cu GSP, purtătorul de cuvânt al grupării, Silviu Ciuhulescu, a explicat care sunt primele mișcări pe vor să le realizeze pentru club.

Silviu Ciuhulescu a precizat că vor exista donații pentru atât materiale, cât și financiare pentru jucători și angajații clubului în limitele legale. Acesta a ținut să lămurească faptul că s-a făcut o confuzie între Dinamo Socios și DPD  (n.r. - Dinamo pentru dinamoviști), afirmând că „Dinamo pentru dinamoviști” este doar sloganul.

E oficial, s-a lansat un nou program socios la Dinamo! Obiectivul major: fanii vor să cumpere acțiunile de la Șerdean
DINAMO
E oficial, s-a lansat un nou program socios la Dinamo! Obiectivul major: fanii vor să cumpere acțiunile de la Șerdean

Silviu Ciuhulescu: „Primul pas ar fi să premiem angajații”

„Acest proiect este un nou mod de a ajuta și a încerca strângerea rândurilor pentru a salva ce mai e de salvat din Dinamo. Primul pas îl reprezintă strângerea de fonduri pentru a premia activitatea unor angajați, inclusiv jucătorii, așa cum am făcut cu maseurul echipei.

Vom dona și vom ajuta până când o vom putea face sub forma de salarizare. Ne vom îndrepta atenția către ajutorarea în bunuri reprezentând hrană, echipament și ce vom mai putea să oferim. Despre organigramă și alte idei n-aș dori să vorbesc pentru că mai sunt multe de realizat. Ne dorim să facem lucruri certe și incontestabile”.

Pe lângă participarea suporterilor, Dinamo Socios își propune să mai aducă în componența organizației și o serie de jucători de legendă a echipei.

Ca fost membru al DDB, nu m-am mai regăsit în acea structură. Practic, a eșuat!

- Silviu Ciuhulescu, purtător de cuvânt Dinamo Socios

Silviu Ciuhulescu: „Ne-au deranjat declarațiile lui Burcă”

Întrebat dacă membrii Dinamo Socios au fost deranjați de afirmația lui Burcă referitoare la donația pentru Daniel Covaciu, Ciuhulescu a spus:

Gestul făcut de un grup de suporteri pentru maseurii echipei l-a făcut pe antrenorul nostru să dezaprobe, oarecum elegant, acțiunea. Ajutorul, sprijinul, compasiunea, solidaritatea nu pot fi catalogate ca fiind sentimente cu caracter discreționar. Dintr-un motiv simplu: ele sunt intime, lăuntrice și deci extrem de personale. Și dacă resursele celui care ajută sunt limitate este de preferat să n-o facă pentru nimeni dacă nu poate pentru toți? Mai degrabă deranjul provocat de astfel de gesturi e de condamnat.

Justificarea celor spuse de domnul Ovidiu Burcă prin frustrarea provocată celorlalți angajați este nefondată: ajutorul, atunci când îl primești, nu este un drept. Este o opțiune a celui care ajută. În plus, salariile de 2500 de lei, și alea întârziate, fac din gestul suporterilor o necesitate, mai ales când vorbim despre un caz aparte: cei doi maseuri, tată și fiu, practic familie, au aceeași sursă: SC Dinamo. Dacă ajutorul acordat acestor oameni minunați care trudesc de 15 ani în club deranjează, mă întreb pe unde s-a rătăcit dorința, ardoarea de a salva Dinamo? Altfel, toată stima pentru Burcă, omul și antrenorul!

Video. Ovidiu Burcă, despre noul program socios: „ Vrem să beneficieze toată lumea”

Citește și alte știri:

Prima reacție a lui Alexandru Maxim, fotbalist la Gaziantep, după cutremurul devastator din Turcia + Dorinel Munteanu: „Sunt foarte multe replici, și acum câteva minute au fost câteva”

Un campion cu Dinamo în 2007 și fost jucător la FCSB dezvăluie cum a ajuns să lucreze la Autostrada Soarelui: „Erau seri în care plângeam” » A vrut să plece să lucreze în Anglia

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
paolo11
paolo11  •  07 Februarie 2023, 05:20

Cautati-i din nou pe turcu' care va făcea costume pe gratis și pe aia care v-au schimbat closetele la Saftica, poate mai produc ceva...

creeperno807
creeperno807  •  06 Februarie 2023, 22:37

Donatiile astea trebuie sa reduca datoriile salariale, ca altfel nu aduc beneficii pentru Dinamo

d.veselu
d.veselu  •  06 Februarie 2023, 21:33
Postat de rav410wrc pe 06 Februarie 2023, 21:21

Cum domne', "campioana" mamaLigii 2, UM 02301 CSA, n-are drept de promovare ?! Pai, si ce se face, tov. col. talpan, care a trudit o saptamana sa traforeze cupa aia din placaj, la sectia de traforaj viteza a cazarmei ghencea !? :)))

Chiar! Pân' la urmă ce scria pe cupa aia? Pe original zic, că pe asta știm. CSA STEAUA? FCSB? FC. STEAUA BUCUREȘTI? Că, doar știm ce zice UEFA. Cică era FCSB. Întreb și eu, că n-am prins finala aia. Probabil aș fi aruncat televizorul cu lămpi pe geam, ca ăla de și-a stins trabucul pe fruntea unuia care-i expert în traforaj... după spusele colegilor lui de la renumitul atelier de tâmplărie.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează