FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Steliano Filip și-a depus memoriu! Vrea salariile restante și să plece liber de la Dinamo: „Anunțasem că vom ajunge aici”

Steliano Filip, Dinamo // foto: Cristi Preda - GSP
Steliano Filip, Dinamo // foto: Cristi Preda - GSP

Articol de - Publicat miercuri, 22 iunie 2022 14:48 / Actualizat miercuri, 22 iunie 2022 14:53

Steliano Filip, 28 de ani, a revenit astăzi la pregătirile de vară ale lui Dinamo, dar, în prealabil, și-a băgat memoriu ca să-și primească restanțele financiare și să devină liber de contract.

Steliano Filip a revenit în această dimineață la antrenamentele formației, însă, totodată, și-a depus memoriu ca să devină liber și să-și primească restanțele financiare, care, momentan, sunt cifrate la 23.000 de euro. 

Fundașul stânga nu a reușit să-l convingă pe Răzvan Zăvăleanu să-l lase să plece liber din Ștefan cel Mare, cu toate că a acuzat o înțelegere între el și administratorul judiciar, din iarnă, ce nu s-a respectat.

Reghecampf, salariu de 3 ori mai mare la Neftchi Baku decât la Universitatea Craiova
SALARIU
Reghecampf, salariu de 3 ori mai mare la Neftchi Baku decât la Universitatea Craiova

Steliano Filip și-a depus memoriu! Vrea banii restanți și să plece liber de la Dinamo 

Da, mi-am depus memoriu, anunțasem încă din ziua precedentă că vom ajunge la așa ceva. Asta e, viața merge înainte! Eu merg și la antrenamente, aștept acum să vedem ce va mai fi”, a precizat Stelu pentru GSP.ro. 

199 de meciuria adunat Filip în tricoul alb-roșu, marcând de 7 ori

Înainte de a ajunge la gestul extrem de a-și depune memoriu, cu toate că se pregătește sub comanda lui Gică Mihali, temporar, e clar, fiindcă are 7.000 de euro/lună, un salariu uriaș în perspectiva realității de la club, dinamovistul a făcut acuze dure:

„Am vrut tot binele lui Dinamo și am făcut tot ce a depins omenește de mine să fac în interesul clubului. OK, nu s-a putut sau nu s-a vrut, atunci vin la Dinamo la pregătiri, dar trebuie să mă plătească! Suma din restanțe o să tot crească. 

Să-mi dea banii in continuare, voi depune memoriu, nu am altă variantă. Eu înțeleg că am salariu mare, dar dacă nu vor sa mă lase sa plec liber, ce să fac?! Renunțam la toți banii din urmă! Aveam o înțelegere cu Răzvan Zăvăleanu pentru Liga 1, de a continua, care a căzut după dubla cu U Cluj”.

Să nu uite că au să-mi dea bani, apoi sa ma plătească în continuare. Eu renunțam la toți banii, deși toți jucătorii care mai aveau sau au contract cu Dinamo primesc banii, în decembrie sau cand s-au înțeles. 

Acum, daca mă prezint la antrenamente, nicio problemă, asta o să fac, dar vreau banii ce apar în contract.

- Steliano Filip, Dinamo

7 selecțiiare Steliano la prima reprezentativă a României

Mai multe știri din Liga 2: 

Bogdan Andone, prezentat la noua echipă! A semnat un contract valabil două sezoane

Dinamo cere ajutor de la Rapid » Mutu, sunat personal

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
paolo19
paolo19  •  23 Iunie 2022, 08:24
Postat de tinn_2 pe 22 Iunie 2022, 23:51

tic-tac, tic-tac

S-a terminat cu tic-tac-ul. Dacă nu-i dau banii ăstuia, se declara faliment. Așa ca acum e momentul, ca bani nu mai sunt! Sau or fi la bucurica, tararache și anghel...

digitalmasacrer
digitalmasacrer  •  22 Iunie 2022, 23:53
Postat de gamechanger pe 22 Iunie 2022, 16:11

A gresit Zavaleanu prin a tine un mercenar nenorocit la echipa...sa ii dea banii si sa dea Dumnezeu sa isi cumpere lumanari si tamaie de toti banii pentru tot neamul lui. Juca un meci si statea 3 *&%$#*& in familia lui.

Nu mai tine de mult vrajeala cu "caine de mic". Cu ce e de vina baiatul ca a jucat prost / putin? Cine l-a adus, cine l-a antrenat, cine l-a bagat in meciuri? Si fii atent ca era unul dintre cei mai buni din lot.

tinn_2
tinn_2  •  22 Iunie 2022, 23:51

tic-tac, tic-tac

Vezi toate comentariile (10)
Comentează