FOTBAL  »  LIGA 2  »  TURRIS TURNU MĂGURELE - RAPID 3-1

TURRIS TURNU MĂGURELE - RAPID 3-1 // Echipa lui Dragnea vrea în Liga 1! I-a administrat Rapidului prima înfrângere din Liga 2

Articol de GSP - Publicat marti, 20 august 2019 11:36

Turris Turnu Măgurele și Rapid București s-au duelat în ultimul meci al etapei #3 din Liga 2, iar formația controlată în culise de fiul lui Liviu Dragnea s-a impus clar, scor 3-1, pe teren propriu.

Giuleștenii au deschis scorul în minutul 38, prin „decarul” Drăghiceanu, dar după doar trei minute, echipa antrenată de Erik Lincar a restabilit egalitatea prin Pană, care a închis și prima repriză la 1-1.

În partea secundă a jocului, același Pană a mai punctat o dată în minutul 76, iar pe final gazdele s-au dezlănțuit. Ionuț Voicu al gazdelor și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor în minutul 83 și a închis jocul la scorul de 3-1.

Astfel, Rapid a suferit prima înfrângere din Liga 2, sub ochii a 1.400 de spectatori prezenți la Măgurele, iar teleormănenii și-au depus oficial candidatura pentru lupta la promovare. 

Turris Turnu Măgurele - Rapid 3-1

  • Au marcat: Pană 41, 76, Voicu 83 / Drăghiceanu 38
  • Cartonaș roșu: Sefer 80
  • 1.400 de spectatori asistă la această întâlnire

ECHIPELE DE START: 

Turris (4-4-2): Rus - Călințaru, Ispas, Pîrvulescu Mitrea - Fl. Radu, Savin, Pană, Haită - R. Ciobanu, Bud
Rezerve: Duțu, Ciutica, Sălcianu, Tescan, Turkovic, Acolatse, Voicu
Antrenor: Erik Lincar

Rapid (4-3-3): Drăghia - I. Voicu, Manole, Mallo, Demci - Jorza, R. Lazăr, Sefer - Roskopf, Drăghiceanu, Hlistei
Rezerve: Achiriloaie, Oanea, Babaua, Goge, Panoiu, Djuric, Vlada
Antrenor: Daniel Pancu

Rapid își dorește să continue parcursul bun din noul sezon de Liga 2. Formația antrenată de Daniel Pancu, 42 de ani, a înregistrat până acum o remiză, 0-0 cu Farul, și o victorie, 3-1 împotriva Chiajnei și este pe locul 9 în clasament, cu 4 puncte acumulate.

De cealaltă parte, Turris a început excelent sezonul, cu două victorii fără gol primit: 2-0 cu Pandurii Tg. Jiu și 3-0 în meciul cu Daco-Getica.

Cele două echipe s-au mai întâlnit o singură dată, cu un an în urmă, în șaisprezecimile de finală ale Cupei României. Atunci, Turris s-a impus cu scorul de 2-0. 

„Mergem pentru a ne menține calitatea jocului prestat etapa trecută. E pentru prima oară când jucăm în deplasare în acest sezon, calitatea gazonului de acolo ar putea fi un avantaj pentru noi. Vrem doar să avem continuitate și să prestăm același joc ofensiv, cu multe goluri marcate” - Daniel Pancu

Vezi și: 

VIDEO Daniel Pancu, despre lupta pentru promovare: „Sincer? Mă așteptam să fie un nivel mai bun, dar nu e”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (46)
magic4ever
magic4ever  •  21 August 2019, 13:24

A spus bine Daniel Niculae ca Rapid nu are echipa suficient de valoroasa pentru a promova, dar Pancu se bate cu pumnul in piept ca promoveaza de pe primul loc...o sa ajunga sa isi dea demisia Pancu la sfarsitul sezonului pentru ca nu au cum sa promoveze cu lotul asta...in loc sa il ia pe Herea care a fost un rapidist adevarat si joaca foarte bine la Metaloglobus si inscrie aproape etapa de etapa si pe Ionita 1 care are 3 clase peste actualii jucatori din atacul Rapidului...

cristi05
cristi05  •  21 August 2019, 07:42

corectura - Nu m-am obisnuit inca cu gandul ca o echipa infiintata in 2017 poate fi Rapid

cristi05
cristi05  •  21 August 2019, 07:37

Prima data cand vad mai mult de 15 minute cu fcrb (nu m-am obisnuit inca cu gandul ca o echipa infiintata in 2017 nu poate fi Rapid, asa ca acum stau de o parte cu amintirile din ultimii 50 de ani). Slabi rau - fata de cum aratau chindia, clinceni, cluj, petrolul, argesul anul trecut e o diferenta uriasa (anul trecut ma uitam mai mult la liga 2 fiindca imi placea cum juca clinceni, si chiar le-am recomandat celor de la fcrb , printr-o postare pe site, sa ia cativa jucatori de acolo, nici acum nu e prea tarziu). Asta e doar inceputul. Daca echipele de care am scris mai sus sunt macar la nivelul de anul trecut o sa fie cam macel.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează