FOTBAL  »  LIGA 2  »  INSOLVENȚĂ

Ultima soluție pentru evitarea falimentului: ACS Poli a intrat în insolvență! Ce urmează pentru clubul timișorean

Articol de - Publicat vineri, 31 august 2018 13:38

Tribunalul Timiş a acceptat astăzi cererea celor de la ACS Poli de a intra în procedură de insolvenţă, ultima soluţie pentru ca clubul timişorean, plin de datorii, să mai poată supravieţui în condiţiile în care există numeroase litigii pe rol la FRF.

ACS Poli a cerut la începutul lunii august intrarea în insolvenţă. Dosarul a fost deschis la Secţia a II-a Civilădin cadrul Tribunalului Timiş.

Preşedintele lui ACS Poli, Radu Birlică, va da declaraţii în următoarele ore în legătură cu paşii care urmează pentru formaţia retrogradată în B. Acesta susţinea că doreşte un parcurs pe modelul Dinamo şi CFR Cluj, grupări care însă erau în elită în momentul insolvenţei.

În următoarea perioadă ACS Poli va fi obligată să respecte un plan de reorganizare. Va fi numit un administrator judiciar şi un administrator special, care ar putea fi chiar Radu Birlică.

Jucătorii care au rămas neplătiţi se vor putea înscrie la masa credală. Clubul nu mai are presiunea unor plăţi imediate, în schimb nu mai are voie să acumuleze noi datorii.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
467172200283078
Dan Mitre  •  31 August 2018, 23:00

Si care ar fi aia puternica,una care traieste din cutia milei,sau alta care isi ia soarta in maini si incearca sa gaseasca solutii de supravietuire,care ? Nu vreti sa intelegeti ca fara bani nu poti face performanta !!!???

1.revoo
1.revoo  •  31 August 2018, 18:45

Mai bine se desfiinteaza.Sa ramana doar o singura Poli.Una puternica care sa se lupte cu sanse reale la promovare.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează