FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGAB.RO

Un jucător din LigaB s-a ales cu dosar penal pentru că a agresat doi tineri pe un teren de fotbal :O

Ionuţ Matei evoluează din martie la FC Botoşani. Anterior a fost legitimat la Poli Timişoara
Ionuţ Matei evoluează din martie la FC Botoşani. Anterior a fost legitimat la Poli Timişoara

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 iulie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 01 iulie 2012 18:27

Ionuţ Matei, jucător legitimat la FC Botoşani, s-a ales cu un dosar penal pentru lovituri şi alte violenţe. Jucătorul e acuzat că a agresat, alături de fratele său, Cosmin Matei, doi tineri, informează gazetabt.ro.

Scandalul a pornit de la un meci de fotbal disputat pe un teren sintetic. Cosmin Matei se afla pe teren şi s-a luat la ceartă cu un puşti mai tînăr. Spiritele s-au încins, iar în apărarea lui Cosmin a sărit şi Ionuţ Matei, jucător care se afla în afara terenului.

Unul dintre tinerii bătuţi de fraţii Matei a suferit o factură de piramidă nazală şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale, în timp ce celălalt s-a ales cu o fractură la mînă.

Conflictul a fost stins de jandarmi, care au fost chemaţi printr-un apel la 112 la faţa locului.  “Pe numele celor doi s-a intocmit dosar penal pentru loviri si alte violente. Se fac toate demersurile pentru identificarea celui de-al treilea agresor”, a declarat Dan Izotov, purtator de cuvant in cadrul IJJ Botosani, potrivit sursei citate.

Ionuţ Matei evoluează din luna martie la FC Botoşani, în timp ce fratele său, Cosmin Matei, e legitimat în Liga a IV-a, la Avîntul Albeşti.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ucraiovaforever
ucraiovaforever  •  05 Iulie 2012, 22:24

Cosmin Matei, este cunoscut ... a mai aparut si la televizor tot cu violente in ligile inferioare !!! ar trebui suspendat !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează