FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Un junior al Rapidului bătut de părinții adversarilor are răni serioase: "Are hematom la nas!"

Articol de - Publicat marti, 12 aprilie 2016 00:00

Un junior al clubului din Grant a fost bătut de părinţii echipei adverse după o victorie cu 9-1.

Partida Rapid - CS Derby 9-1, a juniorilor de 14-15 ani din curtea giuleştenilor, a fost urmată de un incident grav. Unul dintre copii, Cristian Ţoia, fundaş dreapta, a fost prins de părinţii oaspeţilor şi bătut chiar lângă teren!

"Plecase de la meci cu prietena sa, însă poarta pe care urma să iasă era închisă, deoarece în apropierea stadionului Viitorul, pe care s-a disputat partida, este chiar Arena Naţională. Și urma Steaua - Dinamo. S-a întors pe lângă teren şi a fost bătut", explică tatăl lui Ţoia.

Apoi conchide: "Am fost la poliţie, IML. O să îi dau în judecată pe agresori. Băiatul are hematom la nas, respiră cu greutate. 20 de oameni s-au aruncat pe el. Dacă avea vreunul dintre ei un cuţit?!".

"Au scuipat!"

Cum se apără clubul acuzat, CS Derby? Antrenorul Stelian Mareş a vorbit pentru GSP.ro: "Îmi pare rău de ce s-a întâmplat. Nu am prins scena, am ieșit doar la final din vestiar și i-am sfătuit pe copii să plece. Însă, în timp ce eu eram în vestiar, după final, am înțeles de la părinții copiilor noștri că adversarii, plecând cu mașinile, au dat în jos geamurile și i-au scuipat pe oamenii noștri. Au provocat din timpul meciului".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
ucluj2011
ucluj2011  •  12 Aprilie 2016, 10:53

Scuipat sau nu , tu ca adult NU AI VOIE SĂ DAI ÎNTR-UN COPIL indiferent de situație. Să le dea *** *** care au lovit copilul cîte 2-3 ani de pîrnaie să se mai răcorească puțin.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucluj2011
ucluj2011  •  12 Aprilie 2016, 10:51
Postat de John Milne pe 12 Aprilie 2016, 09:22

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bogdangeorge84
bogdangeorge84  •  12 Aprilie 2016, 10:12

Bai Lutzacule, ai trecut de la Nea Jean la hematoame ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează