FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIREA DEJ

Unirea Dej a anunțat despărțirea de antrenorul care a dus echipa în play-off

Unirea Dej a anunțat, în mod oficial, despărțirea de antrenorul Dragoș Militaru (33 de ani).
Foto: Cristi Preda (GSP)
Unirea Dej a anunțat, în mod oficial, despărțirea de antrenorul Dragoș Militaru (33 de ani). Foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat vineri, 02 iunie 2023 15:55 / Actualizat duminica, 04 iunie 2023 01:42

Unirea Dej a anunțat, în mod oficial, despărțirea de antrenorul Dragoș Militaru (33 de ani). 

Dănuț Lupu, condamnat la 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare » Prima reacție a ex-dinamovistului: „Pur și simplu mă duceam la spital”
CONDAMNARE
Dănuț Lupu, condamnat la 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare » Prima reacție a ex-dinamovistului: „Pur și simplu mă duceam la spital”

Dragoș Militaru nu mai este antrenorul Unirii Dej

Ardelenii au precizat, într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului, că, în cadrul unei întruniri avute joi, 1 iunie, în cadrul unei întâlniri cu Consiliul Director și cu primarul municipiului Dej, Morar Costan, conducerea echipei i-a propus lui Dragoș Militaru prelungirea contractului, pe care acesta a refuzat-o însă. 

Urmare a acestei poziții, Comitetul Director și primarul municipiului Dej i-au mulțumit antrenorului Dragoș Militaru pentru întreaga activitate desfășurată sub culorile clubului și i-au urat mult succes în continuare. Totodată, ambele părți și-au exprimat aprecieri pentru munca depusă și dorința păstrării unei relații de respect reciproc.

-comunicat Unirea Dej

Dragoș Militaru era antrenorul Unirii Dej din ianuarie 2020, după ce mai antrenase înainte la Luceafărul Oradea. A preluat echipa când era pe ultimele locuri în Liga 3, iar în vara anului 2021 a promovat-o pe Unirea Dej în Liga 2. 

În primul sezon de Liga 2, Unirea Dej a încheiat sezonul regular pe locul 9, iar în această stagiune a dus-o pe Unirea Dej chiar în play-off, acolo unde a terminat pe locul 6.

Dragoș Militaru, reacție după ce a plecat de la Unirea Dej: „S-a încheiat un capitol frumos din viața mea”

Într-o declarație dată pentru pentru site-ul oficial al ardelenilor, Dragoș Militaru a spus că Unirea Dej a reprezentat un capitol remarcabil al vieții lui. 

„S-a încheiat un capitol frumos din viața mea, din care plec cu amintiri și realizări unele mai frumoase ca altele. Consider că așa e mai bine pentru ambele părți în acest moment. 

Rămân cu gândul că, în acești 3 ani și jumătate, împreună cu echipa și staff-ul, am reușit să aducem emoție, entuziasm și fericire multor oameni și ne-am atins toate obiectivele propuse indiferent de situațiile cu care ne-am confruntat. 

Sunt mândru că, după acești ani de muncă, mai mulți jucători pot face pasul la Liga 1 sau la alte echipe cu potențial ridicat.

Mulțumesc tuturor celor care au înțeles ce îmi doresc și au fost lângă mine în acești 3 ani și jumătate. Mă refer aici la club, staff, suporteri și la toți cei din jurul echipei care ne-au susținut fie și în cel mai mic mod. Doresc mult succes pe mai departe tuturor! HAI UNIREA!”, a precizat Dragoș Militaru. 

Citește și: 

Șoc pentru Dinamo: s-a cerut retragerea licenței de Liga 1! » Gazeta are documentul oficial

Dezvăluire colosală despre Florin Talpan: „Avea abonament la Rapid, în Giulești, până l-au «citit» ăia că-i stelist!!” + „FCSB este Steaua!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
senzor1
senzor1  •  02 Iunie 2023, 16:38

Are stofa de Liga 1.

dodo001
dodo001  •  02 Iunie 2023, 16:37

Un antrenor bun. Sa vina la CFR daca pleaca Petrescu

Vezi toate comentariile (2)
Comentează