FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Vali Lazăr povestește cum a lucrat cu Mircea Rednic: „Avea talent. Te făcea frumos, te îmbârliga” » De ce l-ar fi dat afară de la Dinamo

Articol de - Publicat joi, 02 februarie 2023 11:25 / Actualizat joi, 02 februarie 2023 12:06

Extrema Valentin Lazăr (33 de ani) a dat noi detalii despre perioada petrecută la Dinamo.

După ce a vorbit despre scandalul cu Ovidiu Burcă, fotbalistul de la CS Păulești a dat detalii și despre relația cu un alt fost antrenor, Mircea Rednic.

Cei doi s-au intersectat la Dinamo în sezonul 2015-2016. După startul sezonului, în septembrie, Lazăr a plecat la Concordia Chiajna, dar a revenit în decembrie.

Acum, Valentin Lazăr a dat detalii despre colaborarea cu „Puriul” și a povestit cum acesta a încercat să-l dea afară de la Dinamo. 

Șoc la echipa de tradiție: silită să-l reangajeze și să-i plătească 250.000 de euro!
POLI IAȘI
Șoc la echipa de tradiție: silită să-l reangajeze și să-i plătească 250.000 de euro!

Vali Lazăr, detalii despre relația cu Mircea Rednic: „Te făcea frumos, te îmbârliga”

„La început, domnul Rednic mi-a zis «Vali, ești jucător important. Ești în grila de salarii». Am jucat titular în prima etapă, iar în septembrie mi-a zis «Mergi la Botoșani, că îl iau pe Martinus». Am zis «Nu! Vă duceți dumneavoastră la Botoșani. Eu nu mă duc. Nevasta e gravidă. Nu mă duc la Botoșani ca să plec 3 zile în deplasare, ca Cireșarii, și să o las singură».

A zis «Ieși afară!», iar eu am răspuns «Păi, nu ies eu?». Și am ieșit. M-a chemat după vreo 3 zile și zâmbea «Ia zi, mă, ți-ai găsit ceva?». Avea talent, frumos așa. De drag mă duceam la Săftica.

După aceea mi-a zis «Te duci la Petrolul». Spun «Stați așa, că e în insolvență». Rednic spune «Ești acasă. Nu mă interesează!» și i-am răspuns «Eu sunt acasă și aici. Fac 25 de minute de la Ploiești la Săftica. Nu mă duc acolo pentru că e nevasta gravidă și nu îmi iau niciun ban. Nu am cum». A zis «Ieși afară!», iar eu spun «Păi, nu ies eu?».

A venit varianta Chiajna și m-am dus acolo. El i-a adus pe Bartalsstovu și Kortzorg. Au jucat ăia, iar după 4 luni am fost chemat înapoi. Că m-a chemat el, că m-a chemat conducerea... Mi-a zis «Hai, acum trebuie să joci», iar eu: «Păi, nu joacă Valerică? Hai că joacă». Ce era să fac? Ce era să zic?

Vali Lazăr povestește cum a lucrat cu Mircea Rednic: „Avea talent. Te făcea frumos, te îmbârliga” » De ce l-ar fi dat afară de la Dinamo

Avea talent Mircea Rednic. Și era un antrenor foarte bun. Am exerciții notate de la el, ca să le fac când voi fi antrenor. Așa... Când te dădea afară, o făcea cu zâmbetul pe buze. Te îmbârliga pe tine, îi îmbârliga pe aia de la club, de părea că ei sunt de vină. Te făcea frumos.

Înainte să mă dea afară, jucasem în etapa a 4-a cu FCSB. Era Alcenat adversarul meu. M-am apărat bine, iar după meci a zis «Au venit niște scouteri din Belgia. E treaba înțeleasă cu Dinamo și pleci. Vezi că te sună cineva după amiază». 

Întreb cine și zice «Să semnezi...». Dar i-am spus «Nu semnez cu niciun agent. Dacă mă transfer, cât semnez în Belgia, atât semnez cu agentul. Nu mă transfer, nu semnez». A zis că așa facem, dar după 3 săptămâni m-a dat afară”, a spus Valentin Lazăr în podcastul „Victory Extra Time”.

VIDEO Totul despre CFR Cluj - FCSB 

Citește și:

Anomalii în TVR: reporterul detașat la COSR face știri despre fiica șefului COSR! Materialul a aruncat în aer redacția sport: „Slugărnicie gratuită! Vizionați acest material, cu ta-su, cu mă-sa...”

Marian Iancu, dezvăluire surprinzătoare despre relația cu Pițurcă » Ce spune despre acuzațiile DNA

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
creeperno807
creeperno807  •  02 Februarie 2023, 22:34

Cancanul atrage audienta

bogat
bogat  •  02 Februarie 2023, 13:06

Un jucator candva talentat dar lipsit de caracter si seriozitate. Nu inteleg de ce promovati cu insistenta toti ratatii scandalagii, chiar nu mai e niciun om de valoare care sa aiba ceva de spus?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează