FOTBAL  »  LIGA 2  »  PANDURII TG. JIU

VIDEO EXCLUSIV Tibi Bălan, despre aventura la Pandurii: „Am ales să plec de la pauza meciului. Un jucător mi-a făcut două penalty-uri și a greșit la celelalte goluri”

Articol de GSP - Publicat joi, 21 noiembrie 2019 10:36

Tibi Bălan (38 de ani), actualmente antrenorul lui Axiopolis Cernavodă din Liga 3, a fost invitat la GSP Live. Tehnicianul a explicat de ce și-a dat demisia de la Pandurii Tg. Jiu din Liga 2 după doar trei săptămâni.

„Eu am ales să plec de la Pandurii chiar de la pauza meciului cu Farul. La pauză era 4-0 și un jucător mi-a făcut două penalty-uri și am luat alte două goluri din cauza lui. A mai luat și cartonaș roșu. De ce credeți că mi-am dat demisia? 

Nu acuz pe nimeni. Jucătorul despre care vorbesc e junior. Mulți dintre jucători nu joacă pe posturile lor. Neavând juniori de calitate poți să faci orice că tot n-are cum să iasă. Eu mă gândeam când am venit că dacă e calitate și sunt șanse, voi rămâne până la capăt.

Din punctul meu de vedere, sunt șanse zero ca Pandurii să mai rămână în Liga 2, cred că va retrograda”, a declarat Tibi Bălan la GSP Live.

Singurul fotbalist care a luat cartonaș roșu în acel meci a fost Bogdan Vișan (fundaș, 18 ani).

Vezi și:

Clinceni - Dinamo // Noi tensiuni în „Ștefan cel Mare”: atmosferă apăsătoare printre „câini”, intrigi și amenințări cu memoriile

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
deusdat
deusdat  •  21 Noiembrie 2019, 11:38

Oiță e împrumutat de la FCSB?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează