FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Viorel Moldovan cere falimentul Rapidului: "M-au înverșunat și mai tare și vreau să merg până la capăt"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 mai 2016 22:22

Fost antrenor la Rapid, Viorel Moldovan are de recuperat 65.500 de euro din perioada petrecută în Giulești și nu vrea să renunțe la sumă, chiar dacă asta ar putea să o coste totul pe Rapid. 

"De doi ani de zile tot așteptăm. Mie imi pare rău de această situație. Atât ca jucător, cât și ca antrenor am amintiri foarte frumoase de la Rapid. Sincer, chiar îmi pare rău de toată situația de acolo, dar asta e viața, până la urmă. Sunt lucruri normale, sunt contracte semnate și consider că trebuie respectată munca, atât a mea, cât și a jucătorilor și a colegilor mei.

Nu am discutat nicio variantă cu clubul, nu a venit nimic în acești doi ani. Puteam discuta, nu eram absurd, știu situația clubului, știu că nu e un moment propice pentru Rapid. Dar prin tot ce au făcut și prin atitudinea lor m-au înverșunat și mai tare și vreau să merg până la capăt.

Nu știu ce va fi, mi-ar părea foarte rău să se ajungă la faliment. Eu am mai spus, am un respect pentru fanii Rapidului și anumiți oameni de acolo, dar mai devreme sau mai târziu s-ar putea ajunge acolo (n.r. la faliment). Lucrurile nu pot fi tergiversate la nesfârșit.

Eu am venit în luna septembrie, am preluat echipa în Liga a 2-a. Am semnat pe un an, cu obiectiv clar promovarea. Bonusul se promovare era de 50.000 de euro și salariul meu lunar era de 3.000 de euro. Nu am primit bonusul și o parte din salariu, sunt 3 sau 4 luni care lipsesc.

Am solicitat acești bani, dar văd că nu s-a făcut niciun efort. Mai mult, mi-au și atacat contractul, cum că nu ar fi legal. S-au legat de faptul că un club în insolvență nu poate oferi astfel de bonusuri, dar eu mă îndoiesc. Am câștigat procesul în prima fază și urma să se facă niște plăți, dar nu s-au făcut", a declarat Viorel Moldovan la Digi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (156)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  12 Mai 2016, 16:51
Postat de dinarad pe 09 Mai 2016, 18:07

Hai stînga-n'prejur fraiere.

ca sa intelegi ca esti prost,trebuie totusi sa ti mearga mintea !

1819121944979915
Costel Preoteasa  •  09 Mai 2016, 23:57

Daca Rapidu intra in faliment de unde mai iei bani Vio ? Te stim un om cu caracter ! Iti multumim pentru ce ai facut la Rapid !

dinarad
dinarad  •  09 Mai 2016, 18:07
Postat de andyandrei2015 pe 09 Mai 2016, 17:06

papagalule ,ia ti viteza

Hai stînga-n'prejur fraiere.

Vezi toate comentariile (156)
Comentează