FOTBAL  »  LIGA 3  »  ȘTIINȚA MIROSLAVA - FORESTA SUCEAVA

Duel de top în Liga 3 » Cristi Popovici îl întâlneşte pe Petre Grigoraş

Articol de - Publicat miercuri, 11 septembrie 2019 12:03

Cristian Popovici (49 de ani), un alt nume cunoscut la capitolul antrenori, a decis să revină în activitate. Acesta a preluat Ştiinţa Miroslava, echipa de Liga 3, care se află pe locul şapte în clasamentul la zi din C1, cu patru puncte, după trei etape disputate.  

Noul antrenor al formaţiei ieşene va debuta oficial în partida din etapa următoare, care aduce meciul de pe teren propriu cu Foresta Suceava, echipă unde tocmai a debutat Petre Grigoraş (54 de ani). 

Știința Miroslava - Foresta Suceava se joacă sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 17:00.

Popovici s-a aflat ultima oară pe banca divizionarei secunde Metaloglobus Bucureşti pe care a antrenat-o sezonul trecut. Acesta a mai antrenat la Aerostar Bacău, FCM Bacău, Botoșani, Dinamo 2 și Foresta Suceava. 

VEZI ȘI:

CUPA ROMÂNIEI, POPEȘTI - TURRIS 1-2 // VIDEO Erik Lincar, antrenorul momentului în România » Are 15 victorii consecutive: „Chiar nu ne dorim să promovăm!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează