FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA

EXCLUSIV CSA Steaua are drum liber spre promovare! Carmen, principala contracandidată, s-a RETRAS din campionat

Articol de - Publicat vineri, 16 august 2019 19:14

Carmen București, principala contracandidată la promovare a celor de la CSA Steaua, s-a retras din Liga 4! Motivul? Ovidiu Onosa, patronul echipei, a preluat Sportul Snagov, echipă din Liga 2, acolo unde a devenit unicul finanțator.

Alături de el, la Snagov vor merge și cei mai importanți jucători de la Carmen: mijlocașii Alexandru Nichita (26 de ani), Narcis Ioniță (19 ani), Florin Lungu (24 de ani), fundașul Doru Bratu (30 de ani) și portarul Octavian Stanciu (22 de ani).

Sâmbătă, Sportul Snagov joacă în deplasare cu Gloria Buzău, în etapa a 3-a din liga secundă, fiind foarte probabil ca măcar trei dintre jucătorii veniți de la Carmen să se afle în lot.

Da, e adevărat, echipa din Liga 4 nu va mai participa în acest start de campionat. Eu voi merge la Sportul Snagov, dar proiectul Carmen București nu va dispărea. Carmen va exista cu echipa feminină din Liga 2. Vom vedea ce vom face și cu echipa masculină începând cu sezonul 2020-2021. Momentan, nu pot oferi mai multe informații”, a declarat Onosa, în exclusivitate pentru GSP.ro.  

Cale liberă pentru CSA Steaua

Astfel, se netezește și mai mult drumul celor de la CSA Steaua către promovarea în Liga 3. Sezonul trecut, roș-albaștrii au pierdut promovarea tocmai împotriva celor de la Carmen, care s-a impus în fața Stelei la „baraj”.

AMFB a schimbat modul de disputare a play-off-ului. Dacă până acum în play-off se calificau primele patru echipe și fiecare formație le întâlnea o dată pe cele trei într-un singur meci, acum partidele din play-off vor fi tur-retur. Ca și până acum, în play-off se va intra cu 3 puncte în dreptul echipei de pe primul loc de la finalul sezonului regulat, două puncte formația de pe poziția secundă, un punct echipa de pe locul 3 și zero puncte ultima formație.

În altă ordine de idei, în noul sezon din Liga 4 va apărea și echipa secundă a Rapidului. Astfel, vor exista trei entități ce se leagă de Rapid: Rapid II, AFC Rapid și ACS Rapid „Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului.” 

Vezi și:

FOTO CSA Steaua și-a prezentat echipamentele pentru noul sezon: noutatea de pe tricouri + estimare uriașă privind numărul de abonamente

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
2218879174817541
Valente Farm  •  22 August 2019, 12:22

Povestea cu echipele departamentale interzise in Ligile superioare e rasuflata. CSA Steaua Bucuresti are sectii de handbal, polo, rugby, volei, hochei etc. in primele ligi ale competitiilor si nu este nici cea mai mica problema. Doar propaganda fcsb-ista incearca sa ne abureasca.

ucv1948
ucv1948  •  17 August 2019, 09:49

Adevarata Steaua ! Traiasca Talpan ! #fara gigisti

939271716140965
Manu Ion  •  17 August 2019, 07:32

Terminați cu aceasta clona stalinistă mancatoare de bani publici ( oare când se va sesiza DNA-ul !!!!) numita talpanica CSA Steaua .

Vezi toate comentariile (17)
Comentează