FOTBAL  »  LIGA 3  »  FC U CRAIOVA

FC U Craiova a obținut o victorie categorică la primul meci pe noul stadion! Formația lui Mititelu defilează spre Liga 2

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 octombrie 2019 16:59

FC U Craiova, formația lui Adrian Mititelu, s-a impus în fața celor de la CS Crișul Chișineu Criș, scor 5-0, în primul meci de pe teren propriu pe care l-au jucat la Filiași.

U Craiova are un start ideal de sezon în seria 4 din Liga 3. Oltenii pregătiți de Eugen Trică sunt neînvinși în primele 9 etape, în care au acumulat 25 de puncte.  

Formația lui Adrian Mititelu a schimbat cu noroc arena pe care își dispută meciurile de pe teren propriu. Mutarea de la Severin la Filiași, pe un stadion nou de 1360 de locuri, a fost marcată cu o victorie categorică, 5-0 în fața formației care ocupa locul 3 la începutul etapei. Claudiu Bălan a marcat o „triplă”, celelalte reușite aparținând lui Raicea și Rogoveanu.

Etapa următoare, Craiova se deplasează pe terenul formației de pe locul secund, AS Fortuna Bechicherecu Mic. 

Vezi și:

TURRIS - UTA 1-1 // Florin Bratu surprinde după egalul de azi: „Obiectivul nostru nu e promovarea”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (26)
fcu1948
fcu1948  •  21 Octombrie 2019, 17:54
Postat de lionforever pe 20 Octombrie 2019, 16:02

Psd a pierdut guvernarea si universitatea joacă în continuare nu are a face una cu alta si inca ceva" câinele moare de drum lung și prostul de grija altuia ". Asta va caracterizează pe toti mititelienii.

In caz ca nu ai habar pe ce lume trăiești, PSD este in continuare la guvernare, Veorica este încă premier, nu s-a format un nou executiv. Iar echipa aia care a pierdut lamentabil cu CFR Cluj se numește csu clona, in nici un caz Universitatea Craiova.

fcu1948
fcu1948  •  21 Octombrie 2019, 16:56
Postat de lionforever pe 20 Octombrie 2019, 16:06

Dacă faci evaziune fiscală și treci bunurile pe numele copiilor ca in cazul vânzării sa nu îți oprească statul bani, asta ce vrea sa însemne? Poate sa bage si bani copiilor oricum e prost si ii v-a pierde, in cativa ani o sa fie iar la cerseala la *** in fața luncii.

Dacă faci evaziune fiscală, intervin instituțiile abilitate ale statului și iti fac dosar penal. Nu cunoasc ca Mititelu sa fi fost condamnat penal pt evaziune fiscală. Dacă ai tu detalii, te rog sa le faci publice aici, sa știm și noi cu cine avem de-a face! Poate te-ai referit la șeful tău rotărel și ai încurcat personajele...

lionforever
lionforever  •  20 Octombrie 2019, 16:06
Postat de fcu1948 pe 20 Octombrie 2019, 11:11

Și încă ceva, “amice”: Ajica, brutarul, cheliosul, groparul sau cum ii mai spuneti voi, investește in echipa banii lui, făcuți de el. Spre deosebire de șeful tău rotărel care creditează clubul cu banii obținuți fraudulos de la ANRP. Adică banii statului roman, deci inclusiv ai mei, ai tai.

Dacă faci evaziune fiscală și treci bunurile pe numele copiilor ca in cazul vânzării sa nu îți oprească statul bani, asta ce vrea sa însemne? Poate sa bage si bani copiilor oricum e prost si ii v-a pierde, in cativa ani o sa fie iar la cerseala la *** in fața luncii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează