FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA

Aliat pentru Ogăraru în războiul de la CSA Steaua: „E aberant ce spune Talpan! Cum să-i dai doar 1.000 de euro?”

George Ogăraru și Florin Talpan (dreapta) +13   FOTO
George Ogăraru și Florin Talpan (dreapta)

Articol de GSP - Publicat joi, 29 aprilie 2021 12:18 / Actualizat joi, 29 aprilie 2021 12:56

Florin Lovin (39 de ani), fost coleg la FCSB în două rânduri cu George Ogăraru (41), i-a sărit în apărare actualului oficial de la CSA Steaua.

Florin Talpan, juristul Clubului Sportiv al Armatei, l-a atacat în repetate rânduri pe Ogăraru, team managerul secției de fotbal de la CSA. Talpan este scandalizat de faptul că salariul lui Ogăraru este de 4.000 de euro, sumă pe care o consideră foarte mare pentru un club de Liga 3.

Talpan a fost contrat de Florin Lovin, care spune că salariul fostului său coleg de la FCSB este unul justificat, având în vedere experiența pe care acesta o are. Înainte de a ajunge la Steaua, Ogăraru a lucrat la U Cluj, Ajax U18 și U21, și Viitorul.

Florin Lovin: „Nu poți să îl plătești pe Ogăraru cu 1.000 de euro”

„Mi se pare aberant când îl aud pe domnul Talpan că lui i se pare greșit să fie Ogăraru plătit cu 4.000 de euro. Nu! Noi trebuie să ne învățăm, ca români, să fim plătiți cum trebuie, nu contează de unde vin banii. Nu poți să îl plătești pe Ogăraru, care are cunoștințele pe care le are, cu 1.000 de euro, astfel nu ar mai veni să lucreze

Ogăraru a fost ambasador Ajax, singurul antrenor străin de la Ajax, de la toate grupele. Are o experiență vastă, nu poți să îl contactezi pe Ogăraru să îi spui «hai, vino și ajută Steaua pe 500 de euro». Că nu va veni niciodată, e normal să îi dai un salariu pe măsură. 

În același timp, Ogăraru are obligativitatea să justifice banii respectivi, pe care îi câștigă. Prin ce? Probabil prin administrarea stadionului, prin aducerea de potențiali investitori și crearea unui climat sănătos. Acum, dacă va reuși, viitorul ne va spune. Dacă nu, probabil va pleca”, a spus Lovin la Pro X. 

Lovin și Ogăraru au fost colegi la FCSB între 2005 și 2006, apoi între 2008 și 2009.

VIDEO. Cum arată bijuteria de 100 de milioane de euro din Ghencea filmată cu drona

Mai multe știri despre CSA Steaua:

Fanii CSA Steaua râd de Dinamo! Le-au promis jucătorilor o primă pentru retrogradare: „Suma poate ajuta la destinderea lor în diferite cluburi de manele”

Scenariu neverosimil: Stadionul Steaua, inaugurat în vară cu un meci de rugby? Fanii CSA se revoltă: „Ar fi cea mai proastă mișcare”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  29 Aprilie 2021, 15:08
Postat de tandd pe 29 Aprilie 2021, 14:51

citeste un pic sa vezi ca datoriile de la barca si real pe 5 ani au fost sterse din pix acum cativa ani fiindca au fost considerate ,,bun national,,, si era vorba daca nu ma insel de 1.3miliarde

Te cred, dar asta inseamna exact ce-am zis eu: ca nu au datorii. Tu asta spuneai, ca la noi ti se cere sa le platesti si eu iti ziceam ca nu e obligatoriu. E suficient sa dovedesti ca te-ai inteles cu creditorul. Ca stergerea datoriilor la buget nu e morala, induce hazard moral, etc, etc, etc, total de acord. Dar povestea a pornit de la salarii de la buget, s-a venit cu exemplul Barca/Real (si am aratat ca sunt aspecte diferite) si pe urma s-a ajuns la povestea cu licenta (tu ai adus-o in discutie). Toate problemele sunt de discutat, asta e fara discutie, dar fiecare are nuanta sa. Nu e frumos ca Real sau Barca sunt scutite de plata taxelor (si la noi sunt cazuri asemanatoare - toate echipele care au trecut prin insolventa!), dar plata salariilor bugetarilor e o discutie separata. Care tine, cum ziceam, de cheltuirea unor bani reali, pe care ii ai, nu de strangerea unora virtuali, pe care iti propui sa-i strangi. Aplici filozofii diferite in cele doua situatii.

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  29 Aprilie 2021, 14:57
Postat de tandd pe 29 Aprilie 2021, 14:51

citeste un pic sa vezi ca datoriile de la barca si real pe 5 ani au fost sterse din pix acum cativa ani fiindca au fost considerate ,,bun national,,, si era vorba daca nu ma insel de 1.3miliarde

Prietene .. aia chiar sunt bun național... Pe aici ii privește o lume întreaga... pe csa .. bun național.. cine se uita ? În afara de Cătălin și gașca lui .. ? CSA - FC Asfalt ? Și nu e doar csa ... rapid ... craiolguta .. poli Iași.. etc .. tot ce este susținut din bani publici ... Suntem saraci !!

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  29 Aprilie 2021, 14:54

Deci . Acum este official.. Ogararu câștiga 4 mii de euro lunar la csa .. bani publici .. Acum vad mulți pe aici ca domne' .. ar merita ... de meritat .. merita multă lume.. dar în România.. primim răspunsul.. suntem saraci .. doctorii ar merita mai mult .. profesorii ar merita mai mult ... Dar Ogararu e muuuuuuuuult mai important .. el lovește bășica. .. 4 mii e puțin.... dacă ajunge în liga 1 .. sai da m cât lui mesi .. Deșteaptă-te Romane!! CSA club înființat în 2017 .. în 4 ani de activitate a produs .. 5 lei .. cheltuieli .. aproximativ 20 milioane euro .. Beneficii ? Niște generali .. au fost în vacanta turcia (cică cantonament . 15 copii .. și 30 oficiali .. e gratis , plătesc romanii )

Vezi toate comentariile (22)
Comentează