FOTBAL  »  LIGA 3  »  CEAHLĂUL

La munca de jos » Ştefan Stoica a preluat-o pe Ceahlăul Piatra Neamţ

Articol de - Publicat marti, 13 august 2019 18:17

Ştefan Stoica (52 de ani) este noul antrenor al Ceahlăului Piatra Neamţ, echipă care va încerca să forțeze promovarea în Liga 2.

  • Campionatul Ligii 3 va debuta pe 24 august.

Ştefan Stoica va fi prezentat oficial săptămâna viitoare şi va debuta pe banca echipei din Piatra Neamţ în partida de deschidere din noul sezon, cu Ştiinţa Miroslava, de pe teren propriu.  

Experimentatul tehnician, care a mai lucrat în cariera sa la echipe precum Steaua, Omonia Nicosia, Astra Giurgiu, FC U Craiova, Gloria Buzău, Internaţional Curtea de Argeş, Veria sau Zimbru Chişinău, îl înlocuieşte pe Gabriel Rădulescu.  

Ceahlăul are şi un nou preşedinte executiv în persoana lui Marin Mitran, în ultimii ani prezent în conducerea unor grupări de primă ligă din Republica Moldova. 

COȘMARUL LUI BECALI

Fane Stoica este antrenorul care a încurcat-o pe FCSB în drumul către titlu, în anul 2008,  în celebrul egal pe terenul Gloriei Buzău, 1-1. Romică Bunică reușea golul egalizator în etapa cu numărul 17 și pornea un adevărat scandal între buzoieni și roș-albaștri. Gigi controla din umbră Gloria, iar remiza nescontată l-a costat în final titlul. 

VEZI ȘI:

Romeo Surdu, jucător și antrenor secund la echipa suporterilor brașoveni

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
submarina
submarina  •  13 August 2019, 18:58

A antrenat si la Milsami Orhei si nationala Basarabiei.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează