FOTBAL  »  LIGA 3  »  CS PĂULEȘTI

EXCLUSIV Conducerea clubului CS Păulești a reacționat imediat » Ce decizii s-au luat după gestul șocant făcut de Vali Lazăr de la amicalul cu Dinamo

Ovidiu Burcă, în alb, cu Vali Lazăr, în dreapta - cu mâna la gură, pe vremea când era la Dinamo, foto: Imago
Ovidiu Burcă, în alb, cu Vali Lazăr, în dreapta - cu mâna la gură, pe vremea când era la Dinamo, foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 22 ianuarie 2023 12:32 / Actualizat duminica, 22 ianuarie 2023 12:49

Vali Lazăr (33 de ani), fotbalistul celor de la CS Păulești, formație de Liga 3, a fost sancționat de conducerea clubului prahovean, ca urmare a gestului făcut de jucător în amicalul de sâmbătă, împotriva lui Dinamo, scor 0-0. 

Daniel Iancu (52 de ani), directorul sportiv al CS Păulești a spus, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, că ex-dinamovistul va fi sancționat din punct de vedere financiar, urmând a-i fi reținute 3 salarii. În plus, și-a pierdut postul de antrenor la juniori.

Basarab Panduru, dat pe spate de un patron din Liga 1: „Cred că e singurul care bagă milioane cu cap”
RAPID
Basarab Panduru, dat pe spate de un patron din Liga 1: „Cred că e singurul care bagă milioane cu cap”

Daniel Iancu, director sportiv CS Păulești: „La a doua abatere îi reziliem contractul lui Vali Lazăr”

„L-am amendat drastic, în prima fază, reținerea salariului pe trei luni, urmând ca la a doua abatere să-i reziliem contractul. Lazăr are salariu câteva sute de euro. Ne dezicem în totalitate de gesturile și declarațiile pe care le-a făcut. Am vorbit cu el aseară și i-am explicat destul de clar că am înțeles la ce a vrut să bată apropo, că Burcă nu e bărbat. 

Dar altul poate să înțeleagă că e conotație sexuală. Nu suntem de acord cu așa ceva. E neplăcut pentru noi. Ne-a pus într-o situație urâtă. Noi vrem ca lumea să afle de Păulești, dar nu în felul acesta”, a declarat Daniel Iancu, directorul sportiv al CS Păulești, pentru Gazeta Sporturilor.

Conducerea clubului CS Păulești a reacționat imediat » Ce decizii s-au luat după gestul șocant făcut de Vali Lazăr de la amicalul cu Dinamo
Daniel Iancu, director sportiv CS Păulești

CS Păulești i-a reziliat lui Vali Lazăr contractul de antrenor la juniori

Vasile Vasile, președintele clubului CS Păulești, a vorbit, de asemenea, despre situația lui Vali Lazăr: „Lui Vali Lazăr i-am reziliat contractul de antrenor pe care îl avea cu echipa noastră de juniori. N-are ce transmite copiilor prin gestul făcut”. 

Vali Lazăr, gest ciudat în amicalul lui Dinamo. A aruncat cu chiloți spre banca lui Ovidiu Burcă

Plecat după un scandal cu antrenorul Ovidiu Burcă, Vali Lazăr (33 de ani) s-a reîntâlnit cu tehnicianul lui Dinamo în amicalul jucat sâmbătă, la Buftea. 

După ce în finalul anului trecut l-a criticat pe Ovidiu Burcă, spunând despre el că „se crede psiholog mare”, Vali Lazăr a făcut un gest ciudat. 

VIDEO. Moment ciudat în timpul amicalului Dinamo - Păulești. Vali Lazăr: „Să-mi dai ăia 50 de lei!”

În prima parte a amicalului, extrema de la CS Păulești a evoluat pe partea stângă, chiar în fața băncilor de rezerve. Și s-a contrat de mai multe ori cu Ovidiu Burcă. 

La un moment dat, fostul jucător al „câinilor” a făcut un gest ciudat. A scos din jambiere două perechi de chiloți de damă, roz și mov, pe care le-a aruncat către banca lui Dinamo. „Luați-i! Să-i dați lui Mister în cantonament!”, a spus Lazăr, spre uimirea celor din jurul său. 

+6 FOTO

Acesta și-a continuat ulterior disputa cu Ovidiu Burcă. „Să țipi mai tare, înjură, să te aud. Să-mi dai prima de 50 lei de la Târgu Jiu”, a spus Lazăr către Burcă. 

Antrenorul i-a dat replica: „Ești slab! Foarte slab”, dar Lazăr a comentat din nou „Psihologule”, potrivit playsport.

La final, când Lazăr a venit să dea declarații, iar Ovidiu Burcă pleca, fotbalistul a strigat: „Gata! A plecat marele psiholog și licențiat!”. După meci, antrenorul lui Dinamo nu a vrut să discute cu reporterii despre incidentul cu Lazăr. 

Domnul cu rochiță a reușit să dea liderii vestiarului afară. Nu e normal (n.r. – despre gestul său cu chiloții), asta e, nu are curaj să privească în ochi, nu a avut curaj să mă privească pe mine în ochi, nu a vrut curaj să-i privească în ochi pe cei cinci, i-a dat afară și se băga prin căsuță, pe-acolo pe la Săftica. Despre ce vorbim?!
Sunt și altele la mijloc, băieții și marea majoritate a oamenilor din jurul lui Dinamo știu ce face acest psiholog. Nu m-a supărat cu nimic, știam cu o lună înainte că el o să facă asta, dar el are impresia că e Dumnezeu pe pământ și-i tratează așa pe ceilalți, care l-au ajutat să ajungă la un punct de play-off.
Îi dai afară și tu nu ai transferuri. Apoi o să plângă, o să spună că au făcut ei răscoală, jucătorii sunt vinovați. Domnul psiholog nu este vinovat, că are niște cărți în fața altora. Nu e așa…

-Vali Lazăr, după meci

Citește și:

„Puiule, dau cu tine de ciment!” » Șeful galeriei de la Rapid, amenințări pentru crainicul stadionului! Mesajul de pe tabelă care i-a înfuriat pe ultrași

Reacția lui Dan Petrescu după ce Marko Dugandzic a dat 3 goluri în Rapid - Sepsi: „Nu eu l-am dat afară! Eu nu am fost de acord să plece”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  23 Ianuarie 2023, 05:42
Postat de tipsy pe 22 Ianuarie 2023, 16:23

Exact ... astia de la Paulesti sunt ingrijorati sa nu creada lumea ca sunt gay, asa reiese :)). Vai de mama ei de tara ...

Invers, să nu cumva să creadă lumea că se face aluzie la lgbt. Poate sa se ia de caracter, de demnitate...

creeperno807
creeperno807  •  22 Ianuarie 2023, 22:35

Se cearta si de unul singur

81mada
81mada  •  22 Ianuarie 2023, 19:20

Marele Lazar joaca pe cateva sute de euro si strange bani sa se mute la Doha… Exista vreun antrenor cu care nu s a certat???

Vezi toate comentariile (12)
Comentează