FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

Steaua își poate lua definitiv gândul de la promovarea în Liga 3 » Speranțele steliștilor, NĂRUITE: „Interesați-vă la LPF și FRF!”

Articol de GSP - Publicat marti, 11 iunie 2019 18:08

CSA Steaua a sperat în zadar că poate întoarce la „masa verde” soarta promovării în Liga 3. Roș-albaștrii lansaseră informația conform căreia Carmen a folosit în meciul direct, pierdut cu 0-1, trei jucători extracomunitari în același timp, argument care s-a dovedit a fi fals.

Regulamentul în vigoare specifică faptul că doar doi extracomunicar pot fi folosiți în același timp pe teren. 

Carmen i-a utilizat în meciul cu Steaua pe Roussel Kana (atacant din Camerun), Oyye Shedrack (fundaș din Nigeria) și Gaby Batchabi (mijlocaș din Camerun). Dacă primii doi au fost folosiți încă de la începutul partidei, ultimul a fost introdus pe teren după o oră de joc.

Potrivit regulamentului, jucătorii mai sus menționați sunt asimilați drept jucători comunitari, conform tratatelor internaționale semnate de Uniunea Europeană.

Oficial Carmen:„Aveau drept de joc”

Oficialii lui Carmen au înlăturat însă orice dubiu în ceea ce privește utilizarea fotbaliștilor extracomunitari:

„Cei trei jucători străini la care se face referire, un nigerian şi doi camerunezi, au dreptul să joace pentru că sunt asimilaţi ca fiind fotbalişti comunitari, conform tratatelor internaţionale semnate de Uniunea Europeană. Am hârtie în acest sens, puteţi să vă interesaţi şi la LPF, şi la FRF.

Steaua a fost echipa care a avut doi extracomunitari, cei doi brazilieni”, a declarat pentru Cristian Marincea, team-managerul echipei Carmen, potrivit TV Digi Sport.

Vezi și: Ștefan Iovan și-a anunțat plecarea de la CSA Steaua și îi desființează pe ultrași: „Nu e normal să nu ne găsim locul în Ghencea, așa cum vor suporterii”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (37)
105662257060988
Eugen Qy  •  15 Iunie 2019, 23:04
Postat de standart pe 12 Iunie 2019, 06:50

Astia cu cascheta au o jucarie pe care o mulg de bani: csa. Nu le pasa de nimic. Daca se desfiinteaza nu-i paguba, e economie! Dar ce fac aia care stau prin birouri? Buna ar fi o lege care sa scoata armata din cetate. Uite asa: la periferie, la granita sa apere tara. Nu sa faca afaceri cu terenuri si sa bata mingea pe bani publici.

AHA ! De aia a fentat Statul, gb, deci si pe tine cetatene, atat cu FURTUL ECHIPEI STRALUCITOARE, cat sui mai ales cu smecheria (HOTIA) cu terenurile ARMATEI. Acolo era bine, nu-i asa sa fenteze STATUL, deci si pe tine cetatene- gb asta al vostru indragit pana la adulatie, de catre voi - cum numai tatal lui gb, spiritual, SATAN, mai este de catre Satatnisti !

farauminsport
farauminsport  •  12 Iunie 2019, 11:49

Plantoanele ridicole puse de UM Ghencea la net, catalynn si rjka, se fac in continuare de rusine, cu talent, e adevarat!, aparand cu indarjire revolutionara, cauza amestecului armatei in sportul profesionist, adica o mostenire toxica pur sovietica. Ei nu realizeaza sarmanii cat pot fi de indoctrinati sau ignoranti sustinand existenta odiosului CSA, structura care a fost eliminata din toate tarile ex-socialiste acum membre UE, continuand sa se zvarcoleasca doar in Romania. Nu poti sa traiesti in democratie si sa mai insisti pentru mentinerea de institutii si mentalitati sovietice, cerand de la stat fotbal militarizat. Plantoanele UM Ghencea aiureaza despre influente politice, dar cel mai clar sprijin politic pentru aberatia CSA vine de la ministrul MApN si de la guvern, deci cei protejati politic sunt chiar cei care taie frunze la caini in aberatia CSA. Dar nu ai cum sa pretinzi logica, ratiune, coerenta, de la niste aplaudaci fanatici ai Cazarmii Staliniste a Armatei-CSA!!!

cneius
cneius  •  12 Iunie 2019, 11:46

Interesant. Africanii sint comunitari, brazilienii nu !

Vezi toate comentariile (37)
Comentează