FOTBAL  »  LIGA 4  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Ștefan Ciuculescu: „Am crescut în Peluza Sud, dar am renunțat să mai țin cu Steaua din cauza lui Marius Lăcătuș!”

Articol de GSP - Publicat marti, 15 octombrie 2019 15:45

Ștefan Ciuculescu (26 de ani), fost portar la FCSB și Rapid, a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP LIVE și a povestit că a renunțat la a mai fi stelist din cauza lui Marius Lăcătuș (55 de ani), unul dintre jucătorii-simbol roș-albaștri. 

„Vorbisem cu el cu șase luni înainte: «Nea Marius, uite, dacă se face, vin și te ajut». Au trecut șase luni și la nea Tică Dănilescu în birou erau Lăcătuș, Ion Ion, Bumbescu și Ștefan Iovan. Într-un spirit de glumă l-am întrebat pe Marius Lăcătuș dacă nu am și eu loc în echipă. Mi-a zis: «Păi, ce să faci, bă, tu?». «Să cânt! Ce să fac? Să joc fotbal!». «Păi, câți ani ai, bă, tu?». «23, nea Marius». «Nu, bă, că eu am altceva mai bun». În momentul ăla, la mine s-a rupt tot, tot ce a însemnat Steaua pentru mine. Lăcătuș, ca om, cunoscându-l de mic, a scăzut în ochii mei foarte mult. Nu mă așteptam niciodată la așa ceva, pentru că eu am fost crescut în Peluza Sud. Am rămas șocat. 

I-am zis atât: «Vă promit că dacă în iarnă am șansa să mă duc la Rapid, o să mă duc și o să promovez cu ei». Atunci au înnebunit toți: «Cum îți permiți?!». M-am dus la Comprest în Liga 4 și am fost singurul portar care nu a luat gol de la Rapid. Mi-a dat trei goluri Steaua și muream când luam gol”, a spus Ștefan Ciuculescu, la GSP LIVE. 

Cum a ajuns la Rapid

Stelist de mic, portarul a ajuns să îndeplinească promisiunea pe care i-a făcut-o lui Marius Lăcătuș, după o miuță cu Daniel Niculae. A promovat cu Rapid în Liga 3 în anul 2018.

„În iarnă, eram la o miuță cu Nico (n.r. Daniel Niculae) și din vorbă în vorbă mă întreabă dacă vreau să merg la Rapid. Promisiunea făcută lui Marius Lăcătuș începuse să prindă contur. I-am zis să mă lase să mă gândesc, nu a durat cinci minute și i-am zis că vin”, a spus Ciuculescu. 

Ce l-a deranjat la Daniel Pancu

Ștefan Ciuculescu s-a aflat printre cei cinci jucători dați afară de către Daniel Pancu în vară și s-a declarat deranjat de modul în care antrenorul a anunțat această decizie: printr-o listă postată pe grupul de WhatsApp, în luna august, în plin campionat. 

„M-a lovit în orgoliu modul în care ne-am despărțit. A fost pusă o listă pe grupul de WhatsApp. Era ziua mea, 24 august. Începuse Pancone cu declarații cum că au fost ultimele secunde pentru unii jucători în tricoul Rapidului. Nici prin cap nu îmi trecea că eu sunt printre ăia. Nu am greșit cu nimic. Am zis că asta e, nu am ce să fac, să stau să mă gândesc cu ce am greșit. Eu am avut altă problemă: dacă tot voiai să scapi de mine, îmi spuneai și mie în iunie, să am timp să îmi găsesc echipă”, a spus Ștefan Ciuculescu. 

VEZI ȘI:

GSP LIVE // VIDEO Ștefan Ciuculescu l-a imitat pe Gigi Becali în direct! :D » A povestit cum a reacționat patronul când l-a văzut

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
loko1
loko1  •  30 Octombrie 2019, 07:46
Postat de fremenul pe 15 Octombrie 2019, 21:43

Dar pe baiatul asta nu-l stie nimeni in Peluza Sud. L-o fi adus vreo ruda o data in Ghencea si tarusu' zice ca a crescut in Ghencea. Sa fim seriosi, asta habar n-are ce inseamna sa fie stelist.

Ce tu îi știi pe toți ultrașii din peluza sud ? Băiatul ăsta era fan Lăcătuș când era copil normal că nu-l știi,că nu se făcea prezența la catalog,iar peluza e mare.Eu l-am văzut la Rapid și era bun,si apreciat,dacă a revenit la voi, pentru că sângele apă nu se face.Eu îl cunoșteam pe Tudorică,pe Ion Pufoaică,dar crezi că ei mă cunoșteau pe mine?

loko1
loko1  •  30 Octombrie 2019, 07:20

Lăcătuș și Pancu , mari fotbaliști dar ca antrenori sunt buni numai pentru eșaloanele 3 și 4 .Ambii au nevoie de giga ddrami să gândească să stimuleze jucătorii ,cântărind vorbele de câteva ori îninte de pronunțare.

123933885588721
Con Dasca  •  16 Octombrie 2019, 09:11

Joci la real madrid Ciuculescule? Marius ti-a spus adevarul. Un adevarat stelist se lupta si revine. Ni pleaca la rivali. Succes

Vezi toate comentariile (14)
Comentează