FOTBAL  »  LIGA 4  »  STEAUA

STEAUA // FOTO+VIDEO Anunț important după reunirea CSA Steaua: „Probabil că vom juca acolo în Liga 3”

Articol de - Publicat marti, 14 ianuarie 2020 13:56

CSA Steaua, liderul Ligii a 4-a București, s-a reunit astăzi, în Ghencea, băieții lui Daniel Oprița efectuând primul antrenament din 2020.

Roș-albaștrii s-au antrenat în sală, iar mai apoi au ieșit la alergări pe Terenul 6 din complexul din Ghencea. „Secundul” Iulian Miu (43 de ani) și fundașul Valentin Bărbulescu (34 de ani), unul dintre cei mai experimentați jucători ai echipei, au oferit declarații.

Printre altele, Miu a anunțat că echipa ar putea juca pe noul stadion din Ghencea în Liga 3. Momentan, arena ultramodernă se află în plin proces de construcție. 

Iulian Miu, anunț important despre stadionul Ghencea

Probabil stadionul Ghencea va fi gata în luna septembrie, iar eu cred că vom juca si noi pe acest stadion în Liga 3.

Suporterii trebuie să creadă în acest proiect, noi credem în acest lucru, și sper că Steaua ușor-ușor va reveni în Liga 1”, a declarat Iulian Miu, „secundul” lui Daniel Oprița. 

Valentin Bărbulescu: „Sunt aici pentru tot ce înseamnă Steaua!”

Valentin Bărbulescu, ex-Juventus București, e unul dintre cei mai experimentați jucători de la Steaua. Acesta nici nu concepe ca echipa să nu promoveze în Liga 3.  

„Am venit aici pentru tot ce înseamnă Steaua, pentru Daniel Oprița și trebuie să realizăm obiectivele pe care acesta ni le-a trasat. Nici în cele mai negre vise nu ne gândim ca vom rata promovarea” 

Trebuie să îi mulțumim pe suporteri, dar și pe cei din conducerea Stelei care fac eforturi mari să ne asigure toate condițiile”, a declarat Bărbulescu.  

Lotul prezent la reunirea Stelei: 

Portari: Horia Iancu, Teodor Meila 
Fundași: Adrian Ilie, Cosmin Mihai, Valentin Neaga, Sergiu Bactăr, Ovidiu Morariu, George Ban, Marian Neagu 
Mijlocași: Andrei Neagoe, Vlad Nițu, Liviu Băjenaru, Valentin Bărbulescu, Florin Răsdan, Rareș Enceanu 
Atacanți: Valentin Niculae, Robert Elek, Andrei Antohi, Alin Robu 

Steaua va disputa primul meci amical cu Turris Turnu-Măgurele, pe data de 22 ianuarie, de la ora 13:00 în Complexul Sportiv ”STEAUA”.

Modernizări pe Terenul 5

În ultimele săptămâni, în Ghencea s-au efectuat mai multe lucrări de modernizare pe Terenul 5 din complex, cel pe care roș-albaștrii își vor disputa meciurile de pe teren propriu. 

+2 FOTO

Gazonul a fost refăcut în totalitate, amplasându-se și o tribună nouă de 1.000 de locuri. 

Vezi și: 

CSA STEAUA // VIDEO Steliștii, entuziasmați de modernizările „Complexului Ghencea”: „Trebuie să ne ridicăm la nivelul bazei”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
10155861229197282
Popa Elena  •  24 Ianuarie 2020, 09:45

Stranie senzație ! Se vorbește despre Steaua și de fapt,se face referire la un surogat, o clonă nereușită... O aiureală ! Ciudat este și faptul că foști jucători de fotbal, precum Miu și Oprița, se pretează la stupiditatea asta! Cred că trebuie să vă reveniți ! Steaua este doar una singură ! Puteți să-i spuneți cum vreți... FCSB = Steaua!

7manuel
7manuel  •  14 Ianuarie 2020, 16:37
Postat de cneius pe 14 Ianuarie 2020, 16:27

"Steaua ușor-ușor va reveni în Liga 1" ?????

Fosta Steaua, actuala FCSB, este in prima liga. Cea din liga IV-a e o simpla clona, infiintata ***. Steaua din liga IV-a n-are nicio legatura cu adevarata Steaua, care acum se numeste FCSB, infiintata in 1947, cea care a jucat incontinuu in prima liga.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cneius
cneius  •  14 Ianuarie 2020, 16:27

"Steaua ușor-ușor va reveni în Liga 1" ?????

Vezi toate comentariile (6)
Comentează