FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Adi Mihalcea nu vrea locul lui Contra: „Exclus să conduc eu România la baraj”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 noiembrie 2019 18:59

Adi Mihalcea (43 de ani), antrenorul secund al echipei naționale a României, susține că nu vrea să mai rămână în staff-ul tricolorilor după data de 30 noiembrie, când i se va încheia contractul. 

„La mine lucrurile sunt foarte clare. Pe 30 noiembrie îmi expiră și mie contractul cu FRF, la fel cum îi expiră și lui Cosmin Contra. Dar vă asigur că nu voi mai rămâne să lucrez în viitorul staff al celui care va prelua naționala. Am venit alături de Cosmin Contra, atunci plec o dată cu Cosmin Contra. Este exclus să conduc eu România la baraj”, a declarat Mihalcea pentru Prosport. 

Mihalcea a vorbit și despre viitorul său: „Am două variante. Există posibilitatea să merg în continuare alături de Cosmin Contra la noua lui echipă sau există posibilitatea să preiau eu o echipă de club. Am licența PRO și nu am nicio problemă în a conduce singur o echipă. Îmi câteva zile voi decide ce o să fac. Acum încă sunt «la cald», după ce s-a întâmplat la națională și este bine să mă liniștesc. Am nevoie de o scurtă pauză”.

Selecționerul Cosmin Contra și-a anunțat demisia de la națională după înfrângerea cu Spania, 0-5, din ultimul meci al preliminariilor pentru EURO 2020. România a ratat calificarea la turneul final, însă mai are o șansă dacă va câștiga barajul din Liga Națiunilor.

VIDEO // Contra și-a anunțat demisia de la națională:

Vezi și:

VIDEO Denis Alibec, primele declarații după plecarea lui Cosmin Contra: „Mă așteptam la asta” » Ce zice despre baraj

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
deusdat
deusdat  •  21 Noiembrie 2019, 00:28

Se bat echipele de Liga 3 pe el.

sasesase
sasesase  •  20 Noiembrie 2019, 22:29

Asta nu poate să conducă pe Metaloglobus! Florin Bratu e antrenor fata de Mihalcea!

140624939699851
Marius Dumitrescu  •  20 Noiembrie 2019, 21:10

"Taranu' " se baga singur in seama? Pai cine-l pune pe el sa antreneze la un astfel de nivel? A demonstrat ceva pe tema asta?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează