FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Adrian Mutu a recunoscut pentru cine ar lăsa naționala U21: „Nu am cum să refuz asemenea ofertă”

Adrian Mutu
Adrian Mutu

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 noiembrie 2020 19:41 / Actualizat vineri, 27 noiembrie 2020 21:33

Adrian Mutu (41 de ani), antrenorul care a calificat naționala U21 la Campionatul European de anul viitor, a vorbit despre planurile sale de viitor. 

„Briliantul” a dezvăluit că n-ar spune nu unei oferte de la Fiorentina, echipa la care a scris istorie în Serie A, dar că momentan această variantă e improbabilă. 

„Am zis că rămân la naționala de tineret, dar niciodată nu poți să spui sută la sută. Uite, dacă vine o ofertă de la Fiorentina, nu am cum să o refuz. Glumesc acum, pentru că a venit Prandelli la Fiorentina și nu mai am loc momentan”, a declarat Adrian Mutu, potrivit Fanatik.

Prandelli, relație specială cu Mutu

Adrian Mutu a mărturisit în mai multe rânduri că Prandelli a fost cel mai bun antrenor pe care l-a avut, fiind omul care i-a influențat decisiv cariera. Cei doi au colaborat la Fiorentina. 

„Este un mare antrenor, o persoană cu care am fost mereu de acord. M-a făcut să joc, mi-a dat toată libertatea din lume. Lippi era strategic, un antrenor care nu pierde din vedere niciun element. Capello era ambițios, Mourinho arogant, dar Prandelli era cel mai bun”, declara Mutu în urmă cu mai mulți ani.

54 de goluria reușit Mutu pentru Fiorentina, în perioada 2006-2011

VIDEO Mutu a recunoscut ce defect a avut ca jucător ”Nu-mi plăcea să joc cu spatele la poartă!”

Citește și alte știri de actualitate:

DINAMO. Pablo Cortacero îl demite pe Cosmin Contra: „Pleacă după meciul din Cupă. Am deja un acord cu viitorul antrenor!”

Gloria Buzău - FCSB nu se mai joacă! 0-3 la „masa verde”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
111855873007282
Un Timisorean  •  28 Noiembrie 2020, 10:27

Mutulica, tu nu ai inca carnet de antrenor si te autopropui in Serie A ? Chiar ca ai tupeu.

remarque
remarque  •  27 Noiembrie 2020, 22:38

Mutu a avut mereu tupeu. Tupeul l-a facut sa fie un mare fotbalist. Pe de alta parte, mintea putina l-a facut sa nu traga folos de pe urma talentului sau.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează