FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Adrian Mutu a remarcat un jucător ignorat de alți antrenori: „Din păcate, nu prea a evoluat la lotul național când avea dreptul să joace la juniori”

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 martie 2020 13:58

Selecționerii Mirel Rădoi și Adrian Mutu au urmărit împreună partida Astra - FC Botoșani 1-0, din etapa a doua a play-off-ului. 

  • Islanda - România se joacă pe 26 martie, de la 21:45, la Reykjavik
  • România U21 - Danemarca U21 se joacă marți, 31 martie, de la ora 19:30. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus

Cei doi au venit la Giurgiu pentru a urmări diverși jucători în perspectiva meciurilor cu Islanda, respectiv Danemarca U21, care vor avea loc în finalul lunii martie. Un nume-surpriză de la Botoșani se află în atenția „Briliantului”.

„Adi Mutu a văzut jucători interesanți. A urmărit un jucător care, din păcate, nu prea a jucat la lotul național când avea dreptul să joace la juniori. A intrat a doua repriză la Botoșani, dar nu îi spun numele”, a declarat Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, la finalul partidei. 

Cîmpanu, spre naționala U21?

Jucătorul urmărit de Mutu a fost Alexandru George Cîmpanu (19 ani), atacantul de 19 ani al celor de la Botoșani. Vineri, contra Astrei, Cîmpanu a fost trimis pe teren în minutul 80. 

Cîmpanu a debutat în Liga 1 vara trecută, favorizat de regula cu doi jucători U21 din Liga 1. A înscris două goluri în Liga 1, unul dintre ele aducând o victorie mare pentru moldoveni: 1-0 cu Dinamo, pe 19 decembrie 2019. 

Vezi și: 

Islanda - România e în pericol! Nordicii au decretat stare de urgență din cauza Coronavirusului și afirmă că „interzicerea adunărilor publice se apropie”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează