FOTBAL  »  NATIONALA  »  INEDIT

Adrian Mutu voia să cânte cu B.U.G. Mafia: „Ne-a spus că are texte făcute de el. S-a calmat până la urmă” + FCSB și Dinamo au vrut imnuri

Adrian Mutu, fost internațional român, a vrut să cânte alături de B.U.G. Mafia, cea mai cunoscută trupă hip-hop din România.
Adrian Mutu, fost internațional român, a vrut să cânte alături de B.U.G. Mafia, cea mai cunoscută trupă hip-hop din România.

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 martie 2020 01:14

Adrian Mutu, fost internațional român, a vrut să cânte alături de B.U.G. Mafia, cea mai cunoscută trupă hip-hop din România.

„Brilianul”, actualul selecționer al naționalei de tineret a României, era dispus să cânte alături de Dragoş Neagu (Caddy), Vlad Irimia (Tataee) şi  Alin Demeter (Uzzi), în 2003, când era la Chelsea, după cum mărturiseau cei trei într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, acordat înainte de lansarea albumului „Viața noastră - vol. 2”.

„Am discutat cu el atunci despre asta. Ne-a spus că are texte făcute de el, pe care ar vrea să le cânte cu noi sau să le cântăm noi singuri. S-a calmat până la urmă. Noi eram încântați şi poate chiar se mergea mai departe. Ştim că era rapper mare în acea perioadă, la fel cum era şi Daniel Niculae cînd juca la Rapid, dar şi Claudiu Niculescu”, declarau cei de la B.U.G. Mafia.

 

B.U.G. Mafia, trupa preferata sportivilor

De-a lungul timpului, FCSB și Dinamo au încercat să-i convingă pe cei trei rapperi să compună imnuri, însă ambele formații au fost refuzate.

„Când a venit Mihai Stoica la Steaua a vrut să aibă un imn compus şi cântat de noi. L-am refuzat politicos şi elegant pentru că nu am vrut să se creadă că suntem părtinitori. Nu ne-am gândit la versuri, dar cu siguranţă ieşea ceva frumos, pentru că aveam un vers care rămânea în memoria suporterilor. 

Cei de la Dinamo ne-au rugat să facem o piesă în memoria lui Cătălin Hîldan. Am refuzat şi de această dată pentru că nu puteam să trăim prin versurile prin care le scriam dacă nu l-am cunoscut niciodată pe Hîldan. Am primit sute de telefoane, din sute de direcţii, pentru a ne convinge să facem această piesă comemorativă”, au explicat cei de la B.U.G. Mafia.

CORONAVIRUS. Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul, ce complicaţii pot apărea

Citește mai multe știri despre fotbalul românesc:

Imagini fabuloase! Gigi Becali, față în față cu „fratele mai mic”: „Să nu te mai văd în sutien” + „Virgil e servitorul meu?!”

EXCLUSIV FCSB, interzis la transferuri!? Cât trebuie să plătească Becali ca să evite dezastrul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
770289569817364
Mihai Naescu  •  27 Martie 2020, 13:21

Sunt Mutu/Acum ma știți bine/Când ma vezi pe strada pune Coca pe mine...

ucv1948
ucv1948  •  27 Martie 2020, 12:36

B.U.G Mafia ... intotdeauna pentru totdeauna . Respect !

steaua.libera
steaua.libera  •  27 Martie 2020, 11:44

Mafia e istorie de când a apărut CTC - rap inteligent

Vezi toate comentariile (3)
Comentează