FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

EXCLUSIV Adrian Mutu recunoaște că a refuzat Astra Giurgiu + Cu cine negociază

Adrian Mutu
Adrian Mutu

Articol de - Publicat luni, 10 mai 2021 20:32 / Actualizat luni, 10 mai 2021 20:44

Adrian Mutu, 42 de ani, spune că în maximum 10 zile va anunța dacă rămâne sau nu la cârma naționalei U21. Admite că a refuzat recent oferta Astrei și dezvăluie ce soluții externe tatonează

Sfârșitul lunii mai va aduce o nouă acțiune a lotului U21, după anularea turneului preolimpic de la Toulon (Franța), dar echipa e, deocamdată, în aer în materie de staff tehnic. Contractul lui Adrian Mutu cu FRF s-a încheiat, "Briliantul" n-a ascuns că și-ar dori să găsească o provocare la nivel de club, așa că a obținut o perioadă de grație din partea federației pentru a oferi un răspuns ferm dacă mai continuă sau nu la reprezentativa mică.

"În cel mult zece zile voi anunța decizia mea", a spus Mutu pentru GSP. El a punctat că e în contact cu mai multe echipe pentru un eventual angajament, dar încă nimic nu e bătut în cuie: "Sunt discuții în Italia, în Serie B, dar și în primele ligi din Turcia și Israel. 

Mi-e greu să fac acum o evaluare ce șanse sunt să merg mai departe cu echipa U21, fiindcă telefonul poate suna în orice moment cu vreo ofertă clară la nivelul unui club". Presa din Țara Sfântă susținea recent că Beitar Ierusalim l-ar dori pe tehnicianul român.

"Nu iau o echipă pe final de sezon"

Mutu a recunoscut că, după demiterea lui Eugen Neagoe de la Astra, a avut o propunere de la giurgiuveni pentru a prelua imediat banca tehnică. "Nu sunt însă genul care să preia o formație pe drum, la final de campionat. Prefer un proiect pe care să-l iau de la început. E motivul pentru care nu am dorit să dau curs ofertei de la Astra", a explicat fostul internațional.

"Am în continuare relații foarte civilizate cu federația. Federalii au înțeles dorința mea, au acceptat să existe o perioadă de gândire din partea mea, iar în câteva zile vom trage o concluzie"
Adrian Mutu

"Mutu rămâne principala variantă. Dar ne dorim ca antrenorul care va începe noua campanie de calificare s-o și termine"
Răzvan Burleanu, președinte FRF

Cum l-a bătut Emil Ursu pe Adrian Mutu la tenis de picior: „Pe atunci juca la Chelsea. I-am zis că nu fac pariu, nu am vrut să-i iau banii”

UPDATE Antrenor demis în Liga 1 » A fost ales înlocuitorul!

„Contractul lui Mutu cu Federația a expirat” » Burleanu, anunț despre selecționerul României U21

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
hashtag_truth
hashtag_truth  •  11 Mai 2021, 04:21

A ajuns si asta antrenor cautat....du-te ...departe. si ramai acolo.

853246084756615
Marcel Popa  •  10 Mai 2021, 21:03

El si Chivu ne sant sperantele in antrenorat cu Lobont zis pesica m-am lamurit.De Ra2 nici nu mai zic nimic .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează