FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

EXCLUSIV // VIDEO „Așa era și Ceaușescu!” » Mesaj acid pentru Răzvan Burleanu, în ziua alegerilor FRF: „E vina sistemului, ar trebui să se implice politicul!”

Răzvan Burleanu va obține astăzi cel de-al treilea mandat la FRF / foto: GSP
Răzvan Burleanu va obține astăzi cel de-al treilea mandat la FRF / foto: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 12 aprilie 2022 06:55 / Actualizat marti, 12 aprilie 2022 09:34

Victor Becali (60 de ani) îl ironizează pe Răzvan Burleanu, cel care, din postura de unic candidat, va obține astăzi cel de-al treilea mandat în fruntea Federației Române de Fotbal.

Răzvan Burleanu candidează de unul singur la alegerile FRF, urmând ca în cursul zilei să-și asigure, oficial, cel de-al treilea său mandat consecutiv. Burleanu are 37 de ani și e președintele Federației din martie 2014, atunci când a câștigat alegerile, cu totul surprinzător, la o zi după condamnarea la închisoare a lui Gică Popescu, favoritul clar din acea campanie.

Invitat luni la GSP Live, agentul Victor Becali a propus limitarea numărului de mandate, recunoscând, totuși, că nimeni din fotbalul autohton nu i-ar fi putut face față anul acesta lui Burleanu. 

Victor Becali: „Cine să candideze? Candidezi și te faci de râs!”

„Sigur că nu este bine să fie un singur candidat. Așa mai era Ceaușescu! Și la PNL a fost tot un singur candidat (n.r. - Nicolae Ciucă). O să ajungem ca și la președinție să avem un singur candidat. 

Nu e benefic! Burleanu va câștiga câte mandate dorește, asta e. Cine să candideze? Candidezi și te faci de râs! Eu cred că era nevoie de limitarea numărului de mandate, Gică Popescu a propus acest lucru.

Frate, dacă președinele de țară și toți președinții din lumea asta au două mandate, nu poți avea tu mai multe! Dar nu e vina lui Burleanu, e vina sistemului. Nu s-a schimbat absolut nimic. Părere mea e că ministerul și politicul ar trebui să se implice în chestiunea aceasta. Bine, trei mandate, nu două, dar nu poți fi veșnic acolo”, a declarat Victor Becali, la GSP Live. 

2016este anul singurei calificări a naționalei mari la un turneu final, Euro, în mandatul lui Burleanu, care a mai bifat două calificări la Euro U21 și una, recent, la U19

Dezbaterea zilei, 6 aprilie » Răzvan Burleanu, bile albe și bile negre după 8 ani de mandat. De la „A făcut și lucruri bune” la „A fost un dezastru absolut!”
DEZBATEREA ZILEI
Dezbaterea zilei, 6 aprilie » Răzvan Burleanu, bile albe și bile negre după 8 ani de mandat. De la „A făcut și lucruri bune” la „A fost un dezastru absolut!”

Nimeni nu mai e interesat să conducă Federația

Burleanu a oferit o demonstrație de forță în urmă cu patru ani, atunci când a fost în competiție cu Ionuț Lupescu. Fostul mijlocaș al naționalei era susținut de toate numele mari din fotbalul românesc și avea și „ștampila” UEFA, o instituție în care lucrase ca șef al Departamentului Tehnic.

Istoricul ca fotbalist și ca administrator al lui Lupescu nu a contat, Burleanu l-a învins la scor mare: 168-78. Tot fotbalul românesc se mobilizase atunci împotriva lui Răzvan. „N-a fost un fleac, dar i-am ciuruit!” a fost mesajul pe care l-a transmis Burleanu când au devenit clare rezultatele.

Victoria zdrobitoare de atunci i-a asigurat încă un mandat și i-a și speriat pe opozanții lui, care au renunțat să se mai organizeze pentru alegerile acestea

Răzvan Burleanu, fără rival la alegerile FRF

Răzvan Burleanu nu are rival la alegerile pentru președinția FRF, programate astăzi. În urmă cu două săptămâni, frf.ro a anunțat că două dintre cele 3 dosare de candidatură pentru funcția de președinte al Federației au fost respinse de către Comisia de verificare a dosarelor de candidatură pentru funcțiile de conducere ale FRF.

În vreme ce dosarul lui Burleanu a primit undă verde, cele al fostului fotbalist Sorin Răducanu și al lui Gabriel Barbu Șeitan, ex-arbitru și scriitor, au primit aviz negativ din partea Comisiei de validare a dosarelor de candidatură.

Motivul pentru care cele două dosare au fost respinse este faptul că cei doi candidați nu au prezentat 5 adeziuni, numărul necesar pentru a intra în cursă. Răducanu a avut sprijinul unui singur club, Progresul București.

E halucinant că e un singur candidat la alegerile FRF, în condițiile în care fotbalul românesc, rezultatele la nivel de națională și de cluburi sunt atât de slabe, de atâția ani. Ne merităm soarta dacă dormim în loc să facem ceva, să mișcăm lucrurile.

-  Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani

Citește și alte știri de la GSP Live:

VIDEO De ce eșuează fotbaliștii lui Hagi în străinătate? Dialogul dintre Ștucan și Victor Becali: „Au cultura fricii în sânge” vs. „Nu e vina lui că nu joacă în altă parte”

VIDEO Victor Becali îl face praf pe Steliano Filip: „E complicat dacă n-ai caracter”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
sdaniel1972
sdaniel1972  •  12 Aprilie 2022, 19:51

Bani negri, arbitraje cu hotii mari, interesate, var aminat daca se poate 20 ani pt a arbitra la comanda! Nu toate echipele isi publica bugetul si de unde vin banii, nu e normal ca o echipa calificata in play off, chiar si ultima fiind sa dea baraj cu o alta, pt. cupe europene,terenuri si stadioane zero la echipe,fara anumite conditii-insemnind incalzire gazon, fara concesiuni sau intelegereri anormale... NU E NORMAL CA BANII SA NU FIE RETINUTI DE LA INCEPUTUL SEZONULUI, PENTRU CHELTUIELI, SALARII, ETC, ALTFEL NU AU CE CAUTA IN LIGA 1! CITE DIN ACESTE LUCRURI AU FOST INDEPLINITE??? Nu merita acesti , H...i, nimic!

dragdim
dragdim  •  12 Aprilie 2022, 19:10

Nu așa se schimba lucrurile! Nu înțeleg de ce nu exista cineva care sa candideze împotriva lui Burleanu. Prin presa toți sunt nemulțumiți, dar nici unul nu e in stare sa candideze împotriva lui, toți așteaptă sa vina cineva sa le dea președinția FRF-ului. Asta înseamnă ca si ei așteaptă sa fie numiți politic si nu au curaj sa lupte împotriva sistemului.

753720451412471
Andrei Ionescu  •  12 Aprilie 2022, 11:20

Politicul a fost implicat pentru burleanu de cand nimicul a obtinut primul mandat Este finul lui Dancu securistul si acum ministru la aparare. O mizerie ,un *** asta e in politica din Romania. ne conduc niste oameni imorali,corupti si tradatori.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează