FOTBAL  »  NATIONALA  »  GALA HAGI

Andreea Esca, amintiri de colecție cu Gică Hagi: „Am hărțuit oameni, alergam ca o nebună!”

Andreea Esca și Gică Hagi, în timpul unui interviu din 2015 // Sursă foto: Captură YouTube +49   FOTO
Andreea Esca și Gică Hagi, în timpul unui interviu din 2015 // Sursă foto: Captură YouTube

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2020 11:22

Andreea Esca (47 de ani), celebra prezentatoare de la știrile Pro TV, a dezvăluit momentele dificile prin care a trecut pentru a obține un interviu cu Gică Hagi (55), unul dintre cei mai mari sportivi din istoria României.

Hagi și-a marcat retragerea din cariera de jucător profesionist printr-un eveniment grandios, organizat pe 24 aprilie 2001, intitulat „Gala Hagi”. Episodul marcant din istoria sportului românesc a fost transmis în direct de ProTV, iar Andreea Esca a fost reporter atunci.

Andreea Esca, aminitiri de la „Gala Hagi”: „Credeam că-mi explodează bila!”

Am alergat ca o nebună atunci. Am hărțuit o mulțime de oameni, pe Victor Pițurcă, frații Becali. Pițurcă nu îmi mai răspundea la telefon. Îmi doream enorm să fac un interviu cu Gică Hagi. Aceasta era misiunea mea. Trebuia să vorbesc cu el înainte să se retragă, la «Gala Hagi».

În cele din urmă, am reușit să ajung la el. Trebuia să intrăm în emisie, eram primul moment din jurnalul de știri. Iar el nu apărea în cadru, credeam că îmi explodează bila. Ca de obieci, după moment, ești fericit că ți-a ieșit, nu mai contează chinurile prin care ai trecut”, a povestit Esca, la ProX.

VIDEO Andreea Esca, interviu cu Gică Hagi la 50 de ani

FOTO Imagini spectaculoase din București, în timpul pandemiei de COVID-19

+45 FOTO

Citește mai multe știri de actualitate:

Gigi are un aliat în play-off: „Nu țin cont de coaliții anti-Becali. Sunt stelist și vreau ca FCSB să ia titlul!”

Sport sub lacăt » Fotbalul mic, în pericol de colaps! Pierderi uriașe înregistrate în ultimele luni

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează