FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U19

Andrei Coubiș „nu vrea să mai audă de România” » Episod halucinant la U19: „Cei din staff-ul naționalei i-au reproșat că a vorbit să piardă meciul cu Italia. A dezvoltat o ură incredibilă”

Andrei Coubiș, căpitan la Milan Primavera/ foto Imago Images
Andrei Coubiș, căpitan la Milan Primavera/ foto Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 31 martie 2023 20:35 / Actualizat vineri, 31 martie 2023 20:57

Gheorghe Coubiș, tatăl lui Andrei Coubiș (19 ani), a dezvăluit că fiul său nu vrea să mai audă de România. El a povestit un episod „care i-a dezvoltat o ură incredibilă” față de națională.

Coubiș, fundașul central căpitan la Milan Primavera, nu vrea să mai joace pentru România și a ales să reprezinte Italia, țară în care s-a născut și a crescut. El a fost convocat în martie la lotul Italiei U20.

Coubiș a jucat pentru România U19 la Campionatul European din 2022. Tatăl lui Andrei a povestit că cei din staff-ul naționalei l-au acuzat pe stoper că a discutat cu cu doi colegi de la Milan să piardă meciul cu Italia. România a fost învinsă de Squadra Azzurra atunci, scor 2-1, iar Andrei a intrat în minutul 69.

Chelsea îl vrea pe Onana la vară, iar Ionuț Radu va reveni la Inter ca să se lupte pentru titularizare!
ITALIA
Chelsea îl vrea pe Onana la vară, iar Ionuț Radu va reveni la Inter ca să se lupte pentru titularizare!

Tatăl lui Andrei Coubiș a povestit un episod halucinant de la naționala U19

„Andrei nu mai vrea să audă de România. E și un tip cu o personalitate impresionantă. Episodul care l-a dezamăgit cel mai tare și i-a declanșat o ură incredibilă s-a petrecut vara trecută, pe durata Europeanului U19 din Slovacia. 

Au stat în același hotel cu italienii și, într-o seară, după ce au mâncat, a urcat în cameră la colegii lui de la Milan să mai stea la taclale înainte de somn. Erau doi băieți, au crescut de mici împreună, se cunosc foarte bine, au stat vreo oră la povești și asta a fost tot. 

L-a văzut însă cineva din staff și au ajuns să-i reproșeze că s-a dus să discute ca să piardă meciul direct. S-a simțit foarte prost când a văzut că, după episodul cu amicii de la Milan, n-a fost anunțat în echipă pentru meciul cu Italia. Era convins că va fi titular. Dar nu l-au băgat să joace decât către final”, a declarat Gheorghe Coubiș pentru Prosport.

VIDEO. Emil Săndoi, despre refuzul primit din partea lui Andrei Coubiș: „Am făcut tot ce a depins de noi”

Citește și:

Costel Gâlcă, interviu amplu în AS » Spaniolii l-au luat tare: „Ce se întâmplă cu fotbalul românesc, de ce stagnează?” + „Mai sunteți azi un erou în România?”

Gazeta Sporturilor a intrat în posesia unor dezvăluiri explozive din interiorul echipelor naționale! Și-au bătut joc de jucători?

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (52)
gigimarga2
gigimarga2  •  02 Aprilie 2023, 06:57

Adrian 7 , ai abordare de suporter patimas care confundă un PARTENER DE INTRECERE cu un DUSMAN DE MOARTE. Daca mai citesti povestile fostilor jucatori de la Steau si Dinamo ,care isi rupeau picioarele uni la altii , dupa meciuri beau împreuna la barul Melody. Iar unii erau chiar prieteni de familie. Deci OPEN YOUR MIND

gigimarga2
gigimarga2  •  02 Aprilie 2023, 06:47
Postat de adrian.7 pe 01 Aprilie 2023, 17:36

@portardelegenda ai stofa de tradator...nu ai inteles despre ce se vorbeste in povestire...cele doua echipe stateau in cantonament in acelasi loc si aveau meci a doua zi iar omul nostru a plecat si a stat ore bune la jucatorii echipei adverse...iar tatal lui il scuteste spunand halucinant ~erau prieteni din copilarie~...daca ai facut sport de echipa vreodata gandeste-te ce se intampla daca ai tai colegi te-ar fi vazut mergand cu cateva ore inainte de meci in camera la echipa adversa

Dragul meu nu stiu daca nivelul IQ sau tineretea ta te impinge la concluzii pripite bazate pe prejudecati si lipsa de informatie specifică. Am avut episoade in viata mea in care am refuzat ,,oferte de nerefuzat " tocmai pentru ca am coloana. A interactiona cu adversari care îti sunt conjunctural cunostințe nu are nici o legatura cu paranoia securistică indusa de FRF. Dezbina si condu e un vechi dicton adaptat acum in varianta dezbina si deviaza atentia de la problemele si rezultatele stafului. Sunteti atat de usor de manipulat unii dintre voi incat ma deprimati. Astia din FRF uita ca ca unii dintre noi chiar ne mai si pricepem . Ca d aia am avut rezultate.

gigimarga2
gigimarga2  •  02 Aprilie 2023, 06:36
Postat de adrian.7 pe 01 Aprilie 2023, 17:40

@gigimarga2...daca ai asa cum spui 20 de ani de profesionism in sport ai vedea intamplarea clar...daca este asa cum spune FRF si recunoaste si tatal jucatorului, vizita s-a intamplat in ziua dinaintea meciului cu Italia...ce sa cauti cu cateva ore inainte de meci in camera la echipa adversa...nu stiu ce sport ai facut dar sigur nu de echipa pentru ca, daca ai fi facut asa nu mai avea nimeni incredere in tine

Cand evolutia ta este buna nu se poate spune despre tine ca trantesti jocul. In alta ordine de idei ,ce te faci daca echipa ta marcheaza goluri, ca tu esti singurul care ai legatura cu ,,ăilalti " ? Deci cum procedezi ? Sunt deductii logice elementare pe care le poate face si un copil mai isteț . Nu compar societatea romaneasca, inchistata in prejudecati ( paranoia e la ea acasa) cu societatea occidentala care nu amesteca lucrurile. .Sportul te invata ca ,,adversar nu este similar cu ,,dusman" dar pentru asta trebuie sa ai un anume ,,IQ". P,S. . Daca trantesti un joc tu te duci sa te vezi cu ăia inainte de joc , sau rezolvi lucrurile cu mult inainte. 2- am vazut ca acest Coubis , a intrat pe final de joc , deci cand avea el timp ? ( cunoscatorii stiu ca un joc blatuit se rezolva pâna in minutul 60 ,pentru a evita accidente intamplatoare, dupa care se joaca ,, pe lateral ". Deci nu vinde zarzavat la gradinar , ca nu ai nici o șansă. Staful caută alibiuri . Restul e diversiune

Vezi toate comentariile (52)
Comentează