FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SERBIA, DUMINICĂ, ORA 16:00, PROTV ȘI LIVETEXT GSP.RO

Anomalie în echipa Serbiei » Selecționerul Mladen Krstajici: "Voi continua ca și până acum"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 13 octombrie 2018 18:15

Selecționerul Mladen Krstajici nu-i va avea pe primii doi căpitani, Kolarov și Matici, pentru partida cu România din Liga Națiunilor. Tadici va purta banderola: ”Presiunea meciului pentru locul 1 ne motivează. Vrem să câștigăm”. 

  • România - Serbia, în Liga Națiunilor, e duminică, de la 16:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro TV.

Până acum, cu Mladen Krstajici pe bancă, Serbia n-a jucat niciodată în aceeași formulă. Iar selecționerul anunță și acum posibile schimbări, după 2-0 în Muntenegru. "Pentru mine, fiecare jucător e la fel de important, toți sunt la fel, niciunul nu contează mai mult sau mai puțin, fie că e vorba de cel mai experimentat sau de cel mai tânăr. De aceea, voi continua să fac rotații în echipă, ca și până acum. Îi voi alege pe cei potriviți pentru această partidă", a explicat antrenorul.

Vorbind despre "tricolori", Krstajici a spus: "Respectăm România. Are calitate. Alături de noi, e candidată la primul loc. O echipă disciplinată și rapidă".

Serbia nu-i va avea pe veteranii Kolarov (32 de ani) și Matici (30), primii doi căpitani. Tadici (29) va purta banderola azi. Și valorosul stângaci de la Ajax ne avertizează: "Presiunea meciului pentru locul 1 ne motivează. Vrem să câștigăm". 

24,9 ania fost media de vârstă a echipei de start a Serbiei la 2-0 cu Muntenegru

PROGRAMUL URMĂTOARELOR MECIURI:

• 14 octombrie | România – Serbia (Arena Națională, ora 16:00), Lituania – Muntenegru (ora 21:45)
• 17 noiembrie | Serbia – Muntenegru (ora 16:00), România – Lituania (ora 21:45) – stadion “Ilie Oană”, Ploiești
• 20 noiembrie | Serbia – LituaniaMuntenegru – România (ora 21:45)

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Vezi și: Contra, obligat să regândească strategia pentru meciul cu Serbia » Iată echipa: cine vor fi înlocuitorii lui Anton și Chipciu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează