FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SERBIA, 16:00, PRO TV, GSP.RO

Anunțul FRF înaintea meciului cu Serbia! Haos în zona Arenei Naționale

Foto: FRF.ro
Foto: FRF.ro

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 octombrie 2018 12:55

România va întâlni astăzi, de la ora 16:00, reprezentativa Serbiei, în a patra etapă din Liga Națiunilor. Partida se va disputa pe Arena Națională și va fi în direct la Pro TV și liveTEXT pe GSP.ro.

Federația se așteaptă ca toate cele 50.000 de bilete să fie vândute și le-a transmis un mesaj clar suporterilor, mai ales că în zona Arenei Naționale se desfășoară un cros ce afectează aproape întreg Bucureștiul.

”ANUNȚ IMPORTANT! Suporterii care vor asista la partida România - Serbia, azi, ora 16:00, Arena Națională, sunt rugați să fie prezenți din timp la stadion. Până la ora de start a jocului, în oraș, ca urmare a desfășurării Maratonului București, traficul în perimetrul stadionului este restricționat.

Următoarele zone din Capitală sunt vizate de aceste restricții: Bulevardul Libertății, Piața Constituției, Bulevardul Unirii, Piața Unirii, Splaiul Independenței, strada Berzei - strada Buzești, Piața Victoriei, Piața Arcului de Triumf, Calea Victoriei, Bulevardul Regina Elisabeta, Bulevardul Mihail Kogălniceanu, Bulevardul Mircea Vodă, Podul Timpuri Noi, Piața Alba Iulia, Bulevardul Decebal, Bulevardul Basarabia.

Vă reamintim că accesul în Arena Fanilor va fi permis începând cu ora 13:00, iar porțile Arenei Naționale se deschid la ora 14:00. Vă mulțumim și vă așteptăm pe stadion!”, se arată într-un comunicat al FRF.

CLASAMENTUL GRUPEI:

Serbia 3 2 1 0 5-2 7p
ROMÂNIA 3 1 2 0 4-3 5p
Muntenegru 3 1 1 1 2-2 4p
Lituania 3 0 0 3 1-5 0p

PROGRAMUL URMĂTOARELOR MECIURI:

• 14 octombrie | România – Serbia (Arena Națională, ora 16:00), Lituania – Muntenegru (ora 21:45)
• 17 noiembrie | Serbia – Muntenegru (ora 16:00), România – Lituania (ora 21:45) – stadion “Ilie Oană”, Ploiești
• 20 noiembrie | Serbia – LituaniaMuntenegru – România (ora 21:45)

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Citește și: Chipciu: "Nu sunt o pierdere pentru echipa națională. Serbia pare de bătut"

Citește și: Contra surprinde înaintea meciului cu Serbia: "Nu suntem obligați să câștigăm duminică"

Vezi calculele de calificare din grupă!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează