FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII CM

Basarab Panduru, mesaj clar pentru Mirel Rădoi: „Nu-l mai poți chema la națională!”

Basarab Panduru, 50 de ani, fost internațional important, consideră că revenirea lui Giedrius Arlauskis (33, portar) îl poate afecta pe Mirel Rădoi, selecționerul echipei naționale.
Basarab Panduru, 50 de ani, fost internațional important, consideră că revenirea lui Giedrius Arlauskis (33, portar) îl poate afecta pe Mirel Rădoi, selecționerul echipei naționale.

Articol de GSP - Publicat marti, 02 martie 2021 08:40 / Actualizat marti, 02 martie 2021 10:02

Basarab Panduru, 50 de ani, fost internațional important, consideră că revenirea lui Giedrius Arlauskis (33, portar) la CFR Cluj îl poate afecta pe Mirel Rădoi, selecționerul echipei naționale.

Îl aduci pe Arlauskis, de ce? Bălgrădean ar putea fi între ăia trei portari chemaţi de Rădoi, nu? Acum mi se pare că Rădoi nu mai poate să cheme un portar pe care echipa lui nu-l consideră bun. Nu are încredere totală în el. Arlauskis ţi-a dat dreptul să ai încredere în el.

Arlauskis e un portar de mare clasă, a câştigat campionate şi cu CFR, şi cu FCSB. Probabil că asta se va întâmpla, vine Arlauskis, apără şi Bălgrădean trece pe bancă”, a declarat Panduru la Telekom Sport.

Edi Iordănescu: „Arlauskis e un portar extrem de valoros”

CFR Cluj negociază repatrierea lituanianului Giedrius Arlauskis, care se află deja în România și e ademenit cu un nou contract de „feroviari”.

„Arlauskis e un portar extrem de valoros, care a contribuit la performanța făcută aici în ultimii ani. Acordați-ne puțin timp și vom vedea dacă se va face acest transfer sau nu. Pufi (n.r. - Bălgrădean) a avut momente bune, apoi s-a accidentat, dar trece printr-o perioadă bună acum. Vedem dacă se va materializa sau nu. Dacă se va materializa acest lucru, vom avea trei portari foarte valoroși (n.r. - Bălgrădean, Arlauskis, Sandomierski) și unul tânăr care vine din spate”, a spus Edi Iordănescu, intervievat de Look+.

Basarab Panduru, mesaj clar pentru Mirel Rădoi: „Nu-l mai poți chema la națională!”

2017-2020este perioada în care Arlauskis a apărat poarta lui CFR Cluj

5 titluri de campiona câștigat Giedrius Arlauskis: 3 cu CFR Cluj, 1 cu Unirea Urziceni și 1 cu FCSB

Andrei Burcă a dezvăluit la GSP Live motivele pentru care a refuzat-o pe FCSB

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Edi Iordănescu a vorbit despre transferul lui Arlauskis la CFR Cluj: „Acordați-ne puțin timp”

Cel mai slab meci din întreaga carieră! Luka Maric, prestație DEZASTRUOASĂ cu CFR Cluj: a comis două penalty-uri + autogol

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
leu.mr
leu.mr  •  04 Martie 2021, 12:46

Prostii! Bălgrădean nu a fost niciodata un portar de valoare, a ajuns fortat la Steaua fiindca ei nu aveau portar si apoi i s-a pus o aura de mare goalkeeper ! Daca am ajuns sa stam in Bălgrădean la nationala, e vai de noi !!!

cj1960i
cj1960i  •  02 Martie 2021, 10:18
Postat de george_br pe 02 Martie 2021, 09:55

De ce trebuie bagat in seama mereu geniul asta neinteles? A ajuns si asta mare intelept in fotbal...

Da, mare intelept. El intreaba, tot el raspunde.

cj1960i
cj1960i  •  02 Martie 2021, 10:14
Postat de adytza74 pe 02 Martie 2021, 09:59

Dar Tatarusanu si Pantilimon nu erau rezerve ?

Nu la C.F. R.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close