FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

VIDEO L-a copiat pe Van Basten! Reușită de pe altă planetă în Nations League

Benjamin Sesko, Foto: Imago Images
Benjamin Sesko, Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 28 septembrie 2022 16:50 / Actualizat miercuri, 28 septembrie 2022 17:24

Benjamin Sesko (19 ani) a înscris unul dintre cele mai spectaculoase goluri ale ultimei runde din Nations League. Slovenia a remizat, scor 1-1, în deplasare cu Suedia și a terminat pe penultimul loc în grupa a 4-a din Liga B.

Atacantul lui Red Bull Salzburg traversează o perioadă senzațională. Marți seară, în deplasarea de pe „Friends Arena”, a deschis scorul cu o reușită extraordinară.

Decizie incredibilă în cazul Săpunaru » Ce suspendare a primit căpitanul Rapidului după incidentele de la meciul cu FCU Craiova
RAPID
Decizie incredibilă în cazul Săpunaru » Ce suspendare a primit căpitanul Rapidului după incidentele de la meciul cu FCU Craiova

Benjamin Sesko, gol „à la Van Basten” în Suedia - Slovenia

În minutul 11, Sesko a primit o pasă excelentă de la Petar Stojanovic, în interiorul careului, lateral stânga, care a șutat din prima la colțul lung, fără nici o șansă pentru portarul advers.

Golul este asemănător cu cel marcat de olandezul Marco van Basten, în meciul Olanda - URSS, din finala EURO 1988.

Reușita sa nu a fost suficientă pentru a obține victoria, deoarece Emil Forsberg a egalat chiar înainte de pauză. Totuși, în urma acestei remize Slovenia și-a asigurat rămânerea în Liga B a Nations League.

Benjamin Sesko nu va avea șansa de a-și arăta talentul uriaș și la Cupa Mondială, după ce trupa lui Matjaz Kek a ratat calificarea la turneul final din Qatar.

20 de milioane de euroeste cota de piață a lui Benjamin Sesko, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Benjamin Sesko, transferat la RB Leipzig

Atacantul sloven evoluează în prezent pentru RB Salzburg, însă se va alătura lui RB Leipzig din vara anului 2023, vândut pentru 24 de milioane de euro.

În timpul perioadei de mercato din vară, mai multe cluburi printre care Real Madrid, Chelsea și Manchester United și-au exprimat interesul pentru cel supranumit „noul Haaland”.

3 goluri și 2 assst-uria reușit Benjamin Sesko în actuala campanie de Nations League

UEFA a anunțat lista celor mai frumoase patru goluri înscrise în ultima rundă din Nations League, iar Sesko se regăsește în topul ales de site-ul forului european.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Morata, salvatorul de serviciu în finale al Spaniei! Omul de gol al lui Luis Enrique

Scandal rasist la Paris! O banană i-a aterizat la picioare lui Richarlison la meciul Braziliei!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
sibman
sibman  •  28 Septembrie 2022, 21:53

A la Van Basten? A la Osterc cu noi?

lulu
lulu  •  28 Septembrie 2022, 19:03

Se mai joaca și pe alte planete fotbal?ce interesant.

Cristiano2020
Cristiano2020  •  28 Septembrie 2022, 18:24

din toată joaca asta, cine mai are de câștigat în afară de cei implicați direct, care iau purcoaie de bani ? interesant e că și în curtea școlii se dau astfel de goluri și sunt astfel de jocuri, însă nu dă nimeni niciun ban pt ele!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează