FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U20 - NORVEGIA U20 1-2

„Altă stradă nu avem!” » Lobonț, după eșecul cu Norvegia U20: „Vreau să fie clar pentru toți”

România U20 a pierdut cu Norvegia U20 la Ploiești, scor 1-2. Bogdan Lobonț, selecționerul „tricolorilor”, a tras concuziile la finalul amicalului.
România U20 a pierdut cu Norvegia U20 la Ploiești, scor 1-2. Bogdan Lobonț, selecționerul „tricolorilor”, a tras concuziile la finalul amicalului.

Articol de GSP - Publicat joi, 24 martie 2022 19:10 / Actualizat joi, 24 martie 2022 19:47

România U20 a pierdut cu Norvegia U20 la Ploiești, scor 1-2. Bogdan Lobonț, selecționerul „tricolorilor”, a tras concluziile la finalul amicalului.

Inexplicabil, România U20 a clacat în partea secundă. Norvegia ne-a sufocat și a întors meciul după erori mari în apărarea noastră.

„Au fost două reprize diferite. În partea a doua am făcut pasul mai în spate, nu am putut să menținem ritmul, iar într-un meci de fotbal se întâmplă să primești gol. Din păcate, azi am primit cu un gol mai mult decât am reușit să marcăm noi. Rămâne experiența pe care am acumulat-o după acest meci”, a declarat Lobonț la Digi Sport.

Telekom Sport dispare » Va fi înlocuit de un nou colos media!
SCHIMBARE
Telekom Sport dispare » Va fi înlocuit de un nou colos media!

România U20 - Norvegia U20. Bogdan Lobonț, despre...

  • Andrei Anton, marcatorul golului schimbat în repriza a doua: „Anton nu a ieșit din cauza golurilor primite. Să fie clar pentru toată lumea. Nu se mai ridica la nivelul jocului din punct de vedere fizic. El se întoarce după o accidentare puțin mai dificilă la coapsă. Nu dăm vina pe un singur jucător. Toți puteam face mai multe la golurile primite”
     
  • toate amicalele disputate de România U20: „Am întâlnit echipe naționale cu un nivel ridicat. România era cel mai slab cotată dintre aceste echipe pe care le-am întâlnit. Am jucat cu Italia, iar Serie C de la ei e la nivelul Ligii 2 de la noi. Ca să fac un rezumat, băieții s-au autodepășit”
     
  • următorul meci, cu Elveția: „Mergem să acumulăm experiență, benefică pentru acești băieți minunați. Majoritatea dintre ei n-au posibilitatea să joace la un nivel internațional, unii joacă și la Liga 3. Sunt experiențe minunate. Învățăm, muncim, capul jos și mergem mai departe. Altă stradă nu e!

Naționala României va merge acum la Wil, pentru a o întâlni pe Elveția (luni, de la ora 16:00).

Amicalele disputate până acum de România U20:

  • 2-1 vs. Portugalia 
  • 1-6 vs. Anglia 
  • 2-1 vs. Cehia 
  • 0-4 vs. Germania 
  • 2-1 vs. Polonia 
  • 0-7 vs. Italia 
  • 1-2 vs. Norvegia

VIDEO. Toate detaliile înaintea meciului România - Grecia:

Citește mai multe știri despre echipele naționale:

Edi Iordănescu, înaintea partidei cu Grecia: „Dacă jucătorii înțeleg asta, vor avea o viață lungă cu mine la lot”

Selecționerul Greciei vrea să învingă România la debut + ce îl leagă de Dan Petrescu: „O să vorbesc cu el”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
176901212832165
Dan Petnaise  •  24 Martie 2022, 22:16

Alt mare antrenor.

1731885997060900
Niculae Petre  •  24 Martie 2022, 22:12

ASA ZISUL ANTRENOR LOBONT ESTE 2 DRUMURI PARALELE CU ANTRENORATUL ,NUMAI JUCATORI SUNT DE VINA. DUPA O PRIMA REPRIZA BUNA ,IN CEA DE A DOUA A FOST CATASTROFALA. LOBONT IAL E BURLEANU SI DUCETIVA,

klaus
klaus  •  24 Martie 2022, 20:25

A ajuns si Bobontu asta antrenor da rame si melci.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează