FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONFLICT

Bogdan Stelea povestește bătaia cu Ionel Ganea de la „națională”: „Mi-a dat bine. Era și este un «animal»”

Bogdan Stelea / Sursă foto: Arhivă GSP
Bogdan Stelea / Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 septembrie 2022 23:23 / Actualizat duminica, 25 septembrie 2022 23:33

Bogdan Stelea (54 de ani), fostul portar al naționalei României, a rememorat conflictul violent pe care l-a avut cu Ionel Ganea, 49 de ani, în urmă cu două decenii, într-un cantonament al echipei naționale.

Ionel Ganea și Bogdan Stelea s-au intersectat la echipa națională între 1999 și 2005. În mandatul de selecționer al lui Ladislau Boloni, 2000-2001, între cei doi fotbaliști a avut loc un moment violent, de care „Arnold” și-a adus aminte într-un dialog cu jurnalistul Silviu Tudor Samuilă. Și Florin Prunea a vorbit vara aceasta despre conflictul Stelea-Ganea.  

S-a lăsat de antrenorat după ce Hagi a intrat peste el în vestiar: „Ne-a făcut praf! Nu-i convenea nimic”
DEZVĂLUIRI
S-a lăsat de antrenorat după ce Hagi a intrat peste el în vestiar: „Ne-a făcut praf! Nu-i convenea nimic”

Bogdan Stelea: „El mi-a dat mai bine, eu nu l-am prins ca lumea”

„Eram la antrenament, aveam niște exerciţii 1 contra 1, 2 contra 2, 3 contra 3. Ganea i-a tot căpăcit pe ăştia mai tineri, inclusiv pe Mutu, mi se pare că lui Mutu i-a rupt un lanţ de la gât. La o fază, a scăpat singur cu mine şi eu am ieşit tare la el şi l-am lovit. Fiind ţeapăn, că el era şi este un «animal», nu a simţit mare lucru.

Şi de acolo ne-am luat cu gura...eu m-am dus să dau în el şi ne-am dat. El mi-a dat mai bine mie, eu aveam şi mănuşi în mână, nici nu l-am prins ca lumea când am dat, că primul care a dat am fost eu. Când mi-a dat, mi-a dat destul de bine”, a spus Stelea, conform Orange Sport.

Bogdan Stelea povestește bătaia cu Ionel Ganea de la „națională”: „Mi-a dat bine. Era și este un «animal»”
Ionel Ganea / Sursă foto: Arhivă GSP

Întrebat dacă cei doi își mai poartă ranchiună, Stelea a mărturisit că spiritele s-au calmat încă din acea zi: „La vestiar nu mai era nimic”.

Ionel Ganea, listă lungă de episoade de violență

Ionel Ganea a fost, de-a lungul timpului, protagonistul mai multor episoade violente.

În decembrie 2021, fostul antrenor Gabriel Stan a povestit la GSP Live cum Ganea, pe care l-a pregătit la FC Brașov, și-a bătut un coechipier în vestiar.

Poate cel mai celebru episod „negru” s-a petrecut în 2007, la un meci între Poli Timișoara și Rapid, când Ganea l-a strâns de față și l-a lovit cu pumnul în coaste pe arbitrul asistent Dorin Mudura.

În 2020, Ioana, fiica lui Ionel Ganea, i-a reproșat acestuia modul în care și-a tratat fosta soție, pe Dana Iaru: „Ionel a fost mereu un om foarte dur, foarte mulți ani a fost violent față de familia lui, mai ales față de mama. Eu nici nu știu cum a rezistat atât timp, mereu am întrebat-o cum… Dar nici ea nu știe”.

VIDEO Bogdan Stelea, dezvăluire despre meciul de coșmar cu Suedia: „Nu mă așteptam să mă bage. Mă simțeam aiurea, mă învinuiam pe mine”

Citește și alte știri de actualitate: 

S-a lăsat de antrenorat după ce Hagi a intrat peste el în vestiar: „Ne-a făcut praf! Nu-i convenea nimic”

Panduru și Răducioiu fac front comun: „Edi, trebuie să pleci!” » S-au simțit vizați de afirmațiile selecționerului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  27 Martie 2023, 03:37
Postat de sevilla_19.86 pe 26 Septembrie 2022, 07:46

Este mai usor sa faci articole din articole ...adica sa reinacalzesti ciorba decat sa faci alta!

Ideea e că e mai ușor să faci tone de articole după un interviu al cuiva la gsp live, ca dă dea la număr, decât să cauți subiecte pentru articole.

maradona79
maradona79  •  26 Septembrie 2022, 12:32

Daca tot sunteti pusi pe articole de cancan din istoria fotbalului romanesc, pe cand un articol cu relatia dintre Radu Niculescu si Dana Petrescu, fosta sotie a Bursucului. Inclusiv detalii despre cat de bine era Raducu la capitolul care place femeilor.

tomaescu
tomaescu  •  26 Septembrie 2022, 09:14

Doi needucati

Vezi toate comentariile (11)
Comentează