FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

EXCLUSIV Ladislau Boloni e la București! » Ce urmează în negocierile cu FRF

Ladislau Boloni
Ladislau Boloni

Articol de - Publicat vineri, 14 ianuarie 2022 15:08 / Actualizat vineri, 14 ianuarie 2022 15:32

Ladislau Boloni (68 de ani) s-a întors de la Târgu Mureș la București, unde va continua negocierile cu FRF preluarea postului de selecționer al României.

După ce, în ultimele zile, Boloni a fost plecat la Târgu Mureș unde a participat la înmormântarea lui Janos Czako, fostul fundaș stânga al marii echipe ASA Târgu Mureș din anii '70-'80, antrenorul s-a întors azi la București. 

Surse autorizate ale GSP confirmă că Boloni va relua negocierile cu Răzvan Burleanu pentru a prelua postul de selecționer.

Ladislau Boloni, despre negocierile cu FRF: „În 4-5 zile voi explica totul”

Gazeta a vorbit cu Boloni pe timpul șederii sale la Târgu Mureș despre planurile antrenorului, acesta dezvăluind că încă nu luase o decizie definitivă la oferta FRF.

„Nu pot spune nimic în acest moment despre discuțiile cu FRF. Nici că sunt deschise, nici închise. Pot spune ceva acum, dar peste 20 de metri să sune telefonul și să «explodeze» totul. Să lăsăm lucrurile să decurgă normal. Știu că presa vrea un răspuns repede, dar am și eu viața mea”, a transmis experimentatul antrenor. 

Întrebat dacă ignoră apelurile federalilor de câteva zile, Boloni a declarat că „e adevărat, n-am răspuns la telefon. Vrei să-ți arăt câte apeluri am?”.

Ultimle detalii despre negocierile dintre Boloni și FRF 

Andrei Vochin, consilierul președintelui Răzvan Burleanu, a vorbit despre stadiul negocierilor. Vochin a dezvăluit că negocierile cu Boloni sunt foarte dure, ajungându-se deja la a 4-a ofertă din partea lui Burleanu pentru antrenor. Acesta precizează că FRF așteaptă cât mai repede decizia lui Loți.

„Acum se discută cu Boloni. La momentul ăsta s-a ajuns la ofertă-contraofertă, cred că la al patrulea tip de ofertă-contraofertă. Contraoferta se află la domnul Boloni şi FRF aşteaptă ca el să dea un răspuns. Aşteptăm să trimită un răspuns repede, că timpul s-a scurs”, a spus Vochin la Telekom Sport.

Citește alte știri despre echipa națională:

S-a aflat și al doilea adversar al României pentru amicalele din martie » După Israel, o fostă campioană europeană va juca împotriva „tricolorilor”

Reacție dinspre FRF, după declarațiile lui Boloni: „Nu am apreciat niciodată persoanele care nu răspund la telefon”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (50)
mafa
mafa  •  14 Ianuarie 2022, 21:02

Vochine tu in ce calitate te exprimi ??....cumva in pupiîncurist al lui burlan !!!...

stefg
stefg  •  14 Ianuarie 2022, 20:12

cum adica "surse autorizate" ?? autorizate de cine ? autorizate sa faca ce ? ce fel de autorizatie ?

gicab
gicab  •  14 Ianuarie 2022, 19:57
Postat de Dan Petnaise pe 14 Ianuarie 2022, 19:23

Dacă FRF mai discută cu el, ne merităm soarta. Eu chiar eram bucuros când se discuta cu el. Să nu îl mai văd acum.

Da Trebuie pus urgent unul care spoieste perele fece Sebe iste

Vezi toate comentariile (50)
Comentează