FOTBAL  »  NATIONALA  »  REPLICĂ

Cătălin Țepelin despre ipocrizia Federației: „La muncă, nu la băgat strâmbe!”

Articol de - Publicat marti, 22 octombrie 2019 20:39

Federația caută un vinovat extern pentru problemele interne. 

„Stimate Domnule Redactor-șef”. Așa începe scrisoarea deschisă prin care Federația ne anunță că întrerupe comunicarea cu Gazeta Sporturilor "pentru atacuri repetate". O formulă de politețe în spatele căreia se zărește, pitită, întreaga conducere a Federației exersând spre publicul larg înjurăturile predate de Cosmin Contra în prime-time celor 3 milioane de oameni de la TV și celor 30.000 de copii din tribune.

Pentru că asta e Federația azi. Un munte de ipocrizie. Un cameleon care se dă prieten cu suporterii și partenerii ca să-și conserve privilegiile instituționale. Un ghem de interese înfășurat în proceduri de multinațională și limbaj de rumeguș.

Federația vede tsunamiul venind. Ratarea calificării la cel mai la îndemână Euro din istorie, construită din ezitările conducerii și limitele băncii tehnice, ar fi rușinoasă. Va ustura și la obraz, și la buzunar.

Și, ca să fardeze vânătaia, FRF folosește o strategie veche de când vremea: inventarea unui inamic căruia să-i arunce în spate o parte din vină. Presa, cel mai vechi tovarăș de drum, e mereu la îndemână pentru așa ceva. Mai ales dacă presa respectivă te ia mereu la bani mărunți, nu te lasă să-ți faci jocurile și te scoate în careu la orice pas greșit.

Dacă se vor toci vreodată dinții acestei prese răutăcioase, publicul va primi gata mestecate odele de pe site-ul Federației. Consecința „întrebărilor cumsecade" cerute de George Pușcaș reporterilor TV, obișnuit cu PR-ul catifelat al Biroului de presă din FRF. O Coree cu fond de ten.

Dar e departe momentul ăla. Până atunci, noi ne facem treaba cum știm mai bine. Chiar dacă Federația nu mai vorbește cu noi „pentru că Gazeta încurajează tribalismul și propagă ura și scindarea între suporteri, antrenori și jucători, iar noi vrem să protejăm naționala de presiuni nedrepte". Câtă imaginație pe băieții de la Comunicare, acești rackeți ai speranțelor tricolore!

Oamenii care iubesc naționala nu au nevoie de războaiele inventate de Răzvan Burleanu sau de Cosmin Contra. Oamenii au nevoie de un fotbal în care să creadă, de o națională la care să țină și de jucători care să-i facă mândri. Eventual, de selecționeri care să nu înjure copiii din teren. Însă cel mai mult au nevoie de o calificare la Euro

Așadar, la muncă, Stimați Domni Șefi Federali, nu la băgat strâmbe!  

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
christiano0
christiano0  •  25 Octombrie 2019, 16:12

Presa GSPde doi lei. Sunt disperati ca le pleaca cititorii de pe site si baga mizerie la greu, ca deh, asta vrea auditoriul :) Ma bucur ca FRF nu mai vorbeste cu voi, mi s-a parut jalnic sa te focusezi pe o injuratura de 1 secunda intr-un meci frumos in care am condus cu 1-0 pana in min 90.

10206372421179108
Ionut Gradeanu  •  23 Octombrie 2019, 14:53

Ce ma bucura faptul *** cei de la federatie. Exact ce scriam si eu acum cateva zile - faceti numai mizerie, numai scandal, ati ajuns un ziar de scandal, nu de sport. si daca nu mai iese scandal, nu mai vindeti, drept urmare generati voi acel scandal. De ce nu se uita nimeni la jucatori si toti au senzatia ca antrenorul e de vina? De unde asteptarile astea? De ce nu puneti mana sa scrieti despre fotbal, despre strategie, antrenamente, echipe, pozitii in teren, etc.? In afara de Andrei Niculescu, scrieti numai scandal. Uitati-va pe homepage in GSP si numarati cate articole sunt despre sport si cate despre cancan, scandal, poze cu *** care de la o mare distanta au o oarecare legatura cu sportul.. Are dreptate FRF si as citi cu mare placere orice alt ziar in loc de gsp, doar ca si celelalte sunt la fel.. Macar au bunul simt sa nu faca scandal ca voi, de parca soarele se invarte in jurul vostru.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  23 Octombrie 2019, 11:58

Și gsp ce e? Nu tot un munte de ipocrizie?! Poate unul și mai mare! Bagă continuu bățul prin gard, după care face pe victima, precum Răzvan Zamfir după duelul cu Jazvic!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează