FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SPANIA 1-2

Cele mai tari glume după România - Spania 1-2: „Preferam siguranța lui Andrei Vlad” :D + Pușcaș, comparat cu Messi

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 septembrie 2019 16:05

România a pierdut meciul cu Spania, scor 1-2, în cadrul preliminariilor EURO 2020, iar românii au început să facă haz de necaz pe rețelele sociale. 

Vezi AICI desfășurarea partidei

De fiecare dată când mingea ajungea la căpitanul ibericilor, Sergio Ramos (33 de ani), spectatorii de pe Arena Națională începeau să huiduie. Situația a devenit subiect de glumă imediat pe internet. 

George Pușcaș (23 de ani) se bucură de simpatia suporterilor și a fost comparat, după întâlnirea cu Spania, cu Lionel Messi (32 de ani), cei doi având în comun faptul că l-au doborât pe Sergio Ramos. Autorii au scris numele lui Messi în dreptul lui Pușcaș și invers.

Nici felul în care a celebrat Sergio Ramos golul marcat din penalty nu a scăpat „nepedepsit”: „Lato a fost primul”. Iasmin Latovlevici s-a bucurat la fel la un gol înscris în cupele europene, pe vremea când evolua la FCSB. 

View this post on Instagram

Lato a fost primul! 😅

A post shared by Gazeta Sporturilor (@gsp.ro) on

Federația Română de Fotbal a lansat un sondaj pe pagina oficială de Facebook a echipei naționale, înainte de meci, în legătură cu portarul care va apăra în meciul cu Spania. Internauții au fost provocați să aleagă între Ciprian Tătărușanu, Florin Niță și Ionuț Radu, dar unul dintre ei a avut altă idee. „Preferam siguranța lui Andrei Vlad”, l-a ironizat acesta pe portarul FCSB-ului. 

VEZI ȘI:

ROMÂNIA - SPANIA 1-2 // GALERIE FOTO Ce gusturi bune are George Pușcaș! Iubita i-a făcut galerie

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
param0unt
param0unt  •  06 Septembrie 2019, 18:42

Hai, ca poantele nu-s rele! Iar aia cu Vlad e tare! Am ras de m-am spart.

maistor_kokir
maistor_kokir  •  06 Septembrie 2019, 16:56

fuai, m-am spart de ras, ce glume tari, asa echipa nationala, asa umor avem...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează