FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONERI

Ciprian Marica îi „înțeapă” pe Mirel Rădoi și Adrian Mutu: „Ne uităm pe CV-urile lor... Alți antrenori ar fi fost în măsură să conducă o națională”

Adrian Mutu și Ciprian Marica
Adrian Mutu și Ciprian Marica

Articol de GSP - Publicat luni, 20 aprilie 2020 09:49

Fostul internațional Ciprian Marica (34 de ani) a vorbit despre Mirel Rădoi (39), selecționerul României, și Adrian Mutu (41), tehnicianul reprezentativei de tineret.

Chiar dacă afirmă că „Sper ca cei doi să reușească. Mizez pe entuziasmul lor”, Marica are un semn important de întrebare în legătură cu experiența acestora.

Ciprian Marica: „Mutu și Rădoi au oameni cu care să se sfătuiască”

„Sper ca cei doi să reuşească. M-aş bucura. Mizez pe entuziasmul lor şi sunt convins că au mentori, antrenori cu experienţă, care îi susţin şi care îi ajută. Sunt convins că Federaţia a făcut o alegere bună. 

Sigur că ne uităm pe CV-urile lor... Poate mă pot gândi că alţi antrenori ar fi fost mai în măsură să conducă o naţională. Ei au oameni cu care să se sfătuiască. Cu elan şi entuziasm vor reuşi!”, a declarat Ciprian Marica pentru TVR.

VIDEO Adrian Mutu se autodescrie: „Eu am învățat din greșeli”

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Adrian Bumbescu nu-l mai vrea pe Chiricheș la națională și i-a găsit înlocuitor: „Cu el n-ai emoții!”

Alexandru Maxim, cea mai mare dorință după ce fotbalul va fi deblocat: „Vreau neapărat să joc pentru echipa asta!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
104652611180248
Gluguță Măciucă  •  20 Aprilie 2020, 14:47

Ce distracție cu liniuțe va fi la tineret !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează