FOTBAL  »  NATIONALA  »  MUNTENEGRU - ROMÂNIA 2-0

Marica s-a săturat de „băieții buni” de la națională: „Nu avem lideri și nu supărăm pe nimeni! Reflecția lui Burleanu și Chiricheș”

Ciprian Marica // foto: Facebook
Ciprian Marica // foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iunie 2022 10:29 / Actualizat duminica, 05 iunie 2022 11:02

Ciprian Marica (36 de ani), fost internațional român, spune că echipa națională din prezent este compusă din „băieți buni, care nu supără pe nimeni”. Principalii vizați sunt căpitanul Vlad Chiricheș (32) și Răzvan Burleanu (37), președintele Federației Române de Fotbal.

  • Partidele Bosnia - România (7 iunie) și România - Finlanda (11 iunie) vor fi transmise de Antena 1;
  • Meciul retur cu Muntenegru, 14 iunie, va fi televizat de Prima TV.

România a început catastrofal campania de Nations League, 0-2 cu Muntenegru, meci în care căpitanul Vlad Chiricheș a greșit la ambele goluri.

Ciprian Marica, fost fotbalist, coechiper cu Chiricheș la echipa națională între 2011 și 2014, l-a caracterizat pe actualul căpitan al primei reprezentative drept „un băiat bun”. Aceeași etichetă i-a aplicat-o și lui Răzvan Burleanu, președintele FRF.

Cornel Dinu pune tunurile pe selecționer după eșecul rușinos din Muntenegru: „Mai bine îți dai demisia, dacă e așa! Criteriile angajării sale nu țin de fotbal”
MUNTENEGRU - ROMÂNIA
Cornel Dinu pune tunurile pe selecționer după eșecul rușinos din Muntenegru: „Mai bine îți dai demisia, dacă e așa! Criteriile angajării sale nu țin de fotbal”

Ciprian Marica, după Muntenegru - România: „Ăștia suntem astăzi, băieți buni”

„Realitatea e în felul următor. În ultimii ani, căpitanul echipei nu a fost pus pe criterii de performanță, ci pe criterii de «băiat bun». Ăștia suntem noi astăzi, băieți buni. Nu mai primează să fii lider în echipă, să joci nu știu unde. «Lasă, mă, îl punem pe el, că e băiat bun».

Îmi aduc aminte de venirea lui Vlad Chiricheș la echipa națională, cu domnul Pițurcă antrenor. Ne zicea: «hai, mă, că e băiat bun, să-l ajutăm și pe el să crească».

Băi, e băiat bun, nu zice nimeni că nu, dar la echipa națională a făcut niște erori fantastice. Adevărații băieți buni bagă alunecări. Băiat bun nu înseamnă să fii cuminte. «Hai, mă, că nu supără pe nimeni». Ăștia suntem noi, nu supărăm pe nimeni. Este realitatea care pleacă de la căpitan.

Nu avem lideri nici la conducerea Federației. Răzvan Burleanu e băiat bun. Nu supără, nu jignește. Ăștia suntem noi, la echipa națională, astăzi. Reflecția conducerii, a căpitanului. Băieți buni care nu supără pe nimeni”, a declarat Marica la Pro Arena.

25 de goluria înscris Marica pentru echipa națională a României, în 72 de meciuri

Programul României în Nations League

  • 7 iunie: Bosnia-Herțegovina – România, ora 21:45, Zenica (în direct pe Antena 1, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 11 iunie: România - Finlanda, ora 21:45, stadion Giulești (în direct pe Antena 1, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 14 iunie: România- Muntenegru, ora 21:45, stadion Giulești (în direct pe PrimaTV, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 23 septembrie: Finlanda – România, ora 21:45
  • 26 septembrie: România - Bosnia-Herțegovina, ora 21:45

VIDEO » Concluziile lui Edi Iordănescu: „Nu am venit la echipa națională să îmi stric cariera!” 

Mai multe știri despre Muntenegru - România: 

L-a „citit” pe Chiricheș după 20 de minute: „Nu și-a asumat niciun duel! Lipsă de personalitate, un fricos”

Panduru nu l-a menajat pe Iordănescu după eșecul cu Muntenegru: „N-ai cum să joci aşa! Puteau jucătorii să facă mai mult, la cum i-ai pus în teren?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
ciocanbaban
ciocanbaban  •  06 Iunie 2022, 11:20

Ce-i drept, marica a fost un mare jucator, cu multe calificari la activ! :) Maricaaa, arunca prosopul!

laur_gr
laur_gr  •  05 Iunie 2022, 18:28

Piturca trebuia sa zica: "hai, mă, că e băiat rău, să-l ajutăm și pe el să crească"

gigimarga2
gigimarga2  •  05 Iunie 2022, 15:08

Referitor la jignirile pe care le moderati ,ar trebui sa moderati tot ce inseamna FRF si LPF care sunt intradevar jigniri grosolane la adresa noastra . De jocul prestat nici nu mai vorbesc

Vezi toate comentariile (9)
Comentează