FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SERBIA, 16:00, PRO TV, GSP.RO

Contra a pregătit două surprize pentru meciul cu Serbia! Cum arată echipa trimisă de selecționerul României

Articol de - Publicat duminica, 14 octombrie 2018 09:14

Contra pregătește o surpriză totală pentru sârbi: titularizarea lui Băluță și Drăguș, jucătorii de 19 ani din curtea lui Hagi.

Finala grupei din Liga Națiunilor e gata să scoată la iveală o mare surpriză din partea lui Contra în materie de titularizări: Tudor Băluță și Denis Drăguș în primul "11". Forțat de suspendările lui Anton și Chipciu, selecționerul trebuie să reașeze echipa pentru partida cu Serbia, iar opțiunile neașteptate par să meargă spre cei doi puști din curtea lui Hagi, ambii în vârstă de 19 ani!

A debutat la Belgrad

Dacă Băluță e o alegere cumva logică, fiindcă închizătorul de la Viitorul ar fi acum cam unica variantă pentru a face cuplu cu Răzvan Marin, Drăguș ar urma să-i ia locul în formula de start lui Mitriță!

Denis a debutat la națională în partida tur cu plavii, la Belgrad, unde Contra l-a adus pe gazon tot ca o măsură-șoc.

Iar la finalul jocului s-a declarat mulțumit de aportul lui în cele 61 de minute cât l-a păstrat pe teren: "A făcut un meci bun. L-am văzut bine toată săptămâna, are tupeu în joc, iar asta mi-a plăcut".

echipele
C
lick pe imagine pentru zoom!

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
dogred10
dogred10  •  14 Octombrie 2018, 14:11

Nu cred ca asta e echipa, Contra e chiar *** daca trimite garnitura asta in teren, vom fi mancati de sarbi , nu poti juca cu dragus titular in fata a 50.000 de oameni intr-un meci asa de important ( pentru sefia grupei). Si nu pot sa cred ca joaca cu Keseru, cand Tucudean e golgheterul campionatului printr-e romani. Iar Tamas si Sapunaru sunt pacalicii centrali, toate actiunile sarbilor de acolo vor porni , ca-s lenti aia 2, acolo e gaura mare pe axu central. In rest nu ai cu cine sa joci, pacat ca nu avem inchizator, sunt curios Baluta asta ce o fi de el, prima oara credeam ca e Baluta care a fost la Craiova de este acum la Slavia Praga , dar ala e aripa, nu inchizator, putea Contra foarte bine sa-l aduca pe Florescu de la U.Cluj, chiar daca e batran, joaca bine la U.CLUJ si e unu din cei mai buni din Romania.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mario_rdfe
mario_rdfe  •  14 Octombrie 2018, 13:45

Refuz sa cred ca asta e echipa ! Nu ai cum sa il pui titular pe dragus la un asemenea meci, mai ales in fata lui maxim care a intrat rezerva si ti a adus victoria in meciul din lituania. Cu baluta inteleg,nu ai solutii...dragus nici macar la viitorul nu a mai facut nimic de ceva meciuri ..miroase urat daca asta estte echipa !

2096810553683129
Manolache Catalin  •  14 Octombrie 2018, 13:30

Tatarusanu - Manea, Sapunaru, Tamas, Tosca - Marin, Tudor Baluta - Maxim, Stanciu, Dragus - Tucudean

Vezi toate comentariile (13)
Comentează