FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Convocare de ultim moment în lotul României U21 » Probleme medicale pentru un jucător de la Craiova

Screciu, Cîmpanu și Baiaram/ foto: Imago Images
Screciu, Cîmpanu și Baiaram/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 mai 2022 11:35 / Actualizat duminica, 29 mai 2022 12:04

Vladimir Screciu (22 de ani), fundașul Universității Craiova, s-a accidentat și a părăsit cantonamentul României U21, anunță FRF.

În locul lui Screciu a fost convocat de urgență Daniel Bîrzu, de la Farul Constanța. România U21 va juca două meciuri amicale, ambele în deplasare, cu Georgia, pe 3 iunie, și Slovacia, 7 iunie.

Courtois s-a răzbunat după cel mai bun meci din carieră: „O lipsă de respect! Au râs de mine, dar uite-mă aici, un câștigător”
Liverpool - Real Madrid 0-1
Courtois s-a răzbunat după cel mai bun meci din carieră: „O lipsă de respect! Au râs de mine, dar uite-mă aici, un câștigător”

Screciu a părăsit lotul României U21

„Vladimir Screciu s-a prezentat ieri în cantonamentul echipei de la Buftea și a acuzat probleme medicale. Jucătorul de la Universitatea Craiova nu s-a antrenat cu echipa și în urma unor investigații, staff-ul medical al naționalei a decis că Vladimir nu poate fi recuperat pentru cele două meciuri cu Georgia și Slovacia. În locul acestuia, selecționerul Florin Bratu l-a chemat pe Daniel Bîrzu de la Farul Constanța”, se arată pe site-ul oficial al Federației Române de Fotbal.

Astfel, Craiova rămâne cu 3 jucători în lotul lui Florin Bratu: Alexandru Cîmpanu, Ștefan Baiaram și Jovan Markovic. Farul are tot 3, pe Daniel Bîrzu, Grameni și Pitu. CFR Cluj are doi (Claudiu Petrila și Daniel Birligea), iar FCSB are doar unul, pe Ianis Stoica.

România U21 a câștigat doar unul dintre ultimele 4 meciuri jucate, 2-1 cu Finlanda U21 pe 25 martie. În rest, un egal cu Maroc (2-2 pe 29 martie) și două înfrângeri, 2-4 cu Italia (16 noiembrie 2021) și 1-3 cu Mexic (9 octombrie 2021).

Lotul României U21:

  • PORTARI: Mihai Popa (FC Voluntari), Szilárd Gyenge (AFK Csikszereda), Raul Bălbărău (CSA Steaua)
  • FUNDAȘI: Daniel Bîrzu (Farul Constanța), Ricardo Farcaș (Siena | Italia), Tudor Telcean (CSC 1599 Șelimbăr), Victor Dican (FC Botoșani), Alexandru Țîrlea (Alaves), Andres Dumitrescu (Sepsi OSK), Radu Drăgușin (Salernitana | Italia);
  • MIJLOCAȘI: Marius Corbu (Academia Pușkaș Ungaria), Alexandru Cîmpanu (Universitatea Craiova), Claudiu Petrila (CFR Cluj), Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova), Constantin Grameni (Farul Constanța), Andrei Mărginean (Messina | Italia), Mihai Lixandru (CS Mioveni), Damian Isac (UTA Arad), Alexi Pitu (Farul Constanța);
  • ATACANȚI: Ianis Stoica (FCSB), Jovan Marković (Universitatea Craiova), David Miculescu (UTA Arad), Daniel Birligea (CFR Cluj).

Citește și:

Fostul portar al naționalei l-a găsit pe urmașul lui Niță: „În maximum doi ani, e peste toți ceilalți”

Edi Iordănescu face o promisiune îndrăzneaţă: să ducă naţionala la un turneu final! » „Jucătorii sunt pregătiţi pentru asta”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (4)
penultimul
penultimul  •  30 Mai 2022, 00:07

Dragusin va freca banca la U21 - o sa intre Birzu.

kuba_
kuba_  •  29 Mai 2022, 13:47
Postat de elefterie pe 29 Mai 2022, 12:58

Deci Craiova rămâne cu doar 9 fotbaliști la loturi: Markovic, Baiaram și Câmpanu la U21, Bancu, Ivan, Crețu și Mitriță, Mihăilă și Cicâldău la Na[ionala mare... Ei da, Screciu ne-a stricat media. (Viitorul fotbalistic al Craiovei arată la fel de bine, Universitatea Craiova a câștigat Liga Elitelor la U15 și U17).

Bea si tu un ceai , Marcele! Stim ca ai sarit tratamentul cu mult timp in urma! :)))) Lasa-be cu looserii tai!

kuba_
kuba_  •  29 Mai 2022, 13:46

Un mare castig pentru Nationala U21! Petarda Scrieciu nu are ce cauta la Nationala!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează